Субота , 27.04.2024

Тернопільська “Нива” в гостях поступилася хмельницькому “Поділлю”

Сьогодні, 10 вересня, у матчі 7-го туру Першої ліги тернопільська “Нива” в гостях поступилася хмельницькому “Поділлю”. Рахунок зустрічі 2:0.

Господарі поля долю поєдинку вирішили ще в першому таймі, забивши два сухих м’ячі. Причому в обох випадках вони зуміли відзначитися після подачі кутових.

Спочатку була подача кутового з лівого флангу після якої на Цибульник виграв верхову боротьбу та відправив м’яч головою у ворота тернополян. Це була 27-ма хвилина зустрічі. А вже на 39-ій хвилині хмельничани подвоїли рахунок – після подачі кутового з правого флангу послідувала скидка головою на дальню штангу і там Назарчук першим опинився на м’ячі та влучно пробив у ворота Механіва.

Шансів не те, щоб зрівняти рахунок, а бодай відквитати один м’яч у тернополян було небагато. Господарі поля володіли ініціативою і впевнено втримали переможний рахунок.

Отож, у підсумку 2:0 – гостьова поразка “Ниви”.

А для “Поділля” це, до речі, перша перемога в сезоні, після якої воно з аутсайдерів відразу піднялося на 6-те місце і впритул наблизилося до першої п’ятірки, яка навесні боротиметься за підвищення у класі. В активі “Поділля” тепер 7 очок.

В активі “Ниви” залишається 10 очок і після сьогоднішньої поразки вона опустилася на четверте місце у турнірній таблиці.

Свій наступний матч тернополяни проведуть 16 вересня в гостях проти закарпатського “Хуста”.

Читайте також:
Євро-2024: збірна України у матчі відбору зіграла в нічию з Англією