Неділя , 05.05.2024

Типи бонусів у букмекерських конторах

Однією з основних відмінностей між наземними букмекерськими конторами та онлайн-букмекерами є бонуси на спортивні ставки.

Тому гравці вважають за краще робити ставки онлайн. Але наскільки добре ви розумієтеся на типах бонусів для ставок на спорт?

Бонус – це зручний спосіб заробити більше. Він майже завжди супроводжується умовами, які повинен виконати гравець. Будь-який тип бонусу, який ви отримуєте – фрібет, вейджер-бонус або кешбек – супроводжуватиметься рядом обмежень. До слова, чи не найбільше бонусів пропонує parimatch на mindthegap.com.ua! Але про все по-порядку!

Нижче ми підготували інформацію про найпоширеніші букмекерські бонуси.

Бонус із відіграшем

Вейджер-бонус – це букмекерський бонус з умовою відіграшу, який повинен виконати гравець, щоб конвертувати винагороду у готівку. Існує багато типів вейджер-бонусів: вітальний (надається після внесення першого депозиту), за події (видається для спеціальних спортивних подій) та інші.

Як це працює?

Щоб конвертувати бонус у готівку, гравець повинен поставити (відіграти) його певну кількість разів. Кількість необхідних відіграшів варіюється від букмекера до букмекера. Сума депозиту та пропонованого бонусу від ставок підсумовується та множиться на вейджер.

Експрес дня

По суті, експрес дня – це спортивний бонус із заздалегідь обраним набором подій та включеною бонусною ставкою на них.

Як це працює?

Кількість експрес-ставок, які збирає букмекерська контора у ставку дня, не обмежена. Все, що потрібно зробити гравцеві, – це прийняти умови, і ставку буде зроблено. Будь-яка зміна умов перетворює ставку на звичайний експрес без бонусного множника.

Комбобуст (Comboboost)

Comboboost використовується лише для експрес-ставок. Цей бонус дає гравцеві додаткові коефіцієнти, які підвищують потенційний виграш беттора.

Як це працює?

Гравець вирішує зробити кілька одиночних ставок та поєднує їх в одну експрес-ставку. Букмекер має свої особливі критерії, яким повинен відповідати гравець, щоб отримати Comboboost (кількість експрес-ставок, коефіцієнти та інше). Якщо беттор відповідає всім критеріям, він отримує особливі умови від букмекера.

Фрібет

Фрібет – це один із найуніверсальніших видів бонусів. Його можна використовувати для експрес-ставок, одиночних ставок, під час живих матчів та передматчевих заходів.

Загалом існує три типи фрібет-ставок:

  1. No Risk. Гравець отримує безкоштовну ставку, яку може використовувати для подій, встановлених букмекером. Він сам обирає подію, робить ставку.
  2. Гравець робить ставку на гроші, які не відображаються в його гаманці, але відображаються в розділі з акціями. Якщо коротко, то букмекери дозволяють бетторам робити ставки коштом компанії. У разі виграшу сума зараховується гравцеві реальними грошима на його рахунок. Клієнт нічого не втрачає, якщо ставка програє, що робить цей сценарій безпрограшним.
  3. Суть цього спортивного бонусу полягає в тому, що гравець робить ставку на бонусні гроші, які надає оператор. Якщо ставка виграє, беттор отримує різницю між виграшем та сумою ставки реальними грошима на рахунок.

Страхування ставки

Страхування – це варіант для гравців, які не впевнені у виграші зробленої ставки. Деякі букмекери дозволяють бетторам застрахувати ставку в будь-який час (одна з послуг за додаткову плату), а інші надають таку можливість гравцям як бонус.

Як це працює?

Найчастіше вартість страховки залежить від поточних коефіцієнтів той чи інший результат. Будь-яку ставку – як експрес, так і звичайну – можна повністю застрахувати (100%) або частково. Якщо ставку програно, страхова частина повертається на баланс гравця.

Як бачимо, букмекери пропонують чимало бонусів для своїх гравців. Спробувати їх дозволяє ПаріМатч.