Неділя , 28.04.2024

У Тернополі молодик викрав машину у 80-річного пенсіонера

Зловмисник викрав транспортний засіб, що належить 80-річному пенсіонерові.

На лінію 102 надійшло повідомлення від жителя Тернополя про те, що молодий чоловік, котрий допомагав лагодити автівку, заволодів нею. Подія сталася серед білого дня в центрі міста, інформують у прес-службі Тернопільщини.

Виїхавши на місце події, оперативники Тернопільського районного управління поліції встановили, що пенсіонер у дворі багатоповерхівки, де мешкає, вовтузився біля власної автівки, намагаючись завести її. В цей час до нього підійшов невідомий чоловік і запропонував допомогу. Пенсіонер впустив його за кермо транспортного засобу.

Щойно авто запрацювало, незнайомець рвонув на проїжджу частину і зник з поля зору власника.

Розшукали зловмисника співробітники поліції. Той, покинувши заблоковане поліцейськими службовими автомобілями крадене авто, намагався втекти дворами будинків, однак був затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу.

Викрадачем виявився 24-річний житель обласного центру, котрий в минулому неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу – незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно. Зловмисникові вже вручили підозру у вчиненні даного кримінального порушення, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Читайте також:
На Кременеччині раніше судимий чоловік ножем поранив брата