Неділя , 28.04.2024

У Тернополі знову горів завод з виробництва пінопласту

Сьогодні о 04:26 до Оперативно-координаційного центру ДСНС надійшло повідомлення про пожежу на території підприємства, що знаходиться на вулиці Микулинецькій, м. Тернопіль.

На місце події було відправлено два відділення частини спеціальної пожежної техніки Головного управління, а також працівників Оперативного командного центру. Після прибуття рятувальників на місце події було встановлено, що горять залишки пінопласту та сировини для його виготовлення на площі 400 квадратних метрів.

Ця подія сталася на тій же самій території, де мала місце пожежа 10 вересня 2023 року, відзначають у прес-службі обласного управління ДСНС.

На щастя, завдяки оперативним діям рятувальників, вдалося запобігти розповсюдженню вогню на прилеглі споруди та території. Поруч із місцем пожежі знаходилися 3 кисневі балони, що може свідчити про проведення робіт, пов’язаних зі зварюванням або іншими вогневими процедурами.

На 05:00 пожежу вдалося локалізувати на площі 250 квадратних метрів, і вже о 05:06 її було повністю ліквідовано. На цей момент проводяться заходи з проливки місця пожежі. У процесі ліквідації було залучено 3 одиниці техніки та 9 вогнеборців.

Читайте також:
У Тернополі гасять масштабну пожежу на підприємстві (ВІДЕО)