Понеділок , 29.04.2024

Як обрати та де купити офісне крісло

Офіс – це те місце, де більшість людей проводять левову частку свого часу. А тому там все слід облаштувати максимально комфортно та зручно.

Зокрема, йдеться про офісне крісло, яке не повинно приносити дискомфорту та викликати болі у спині тощо.

Сьогодні ми розповімо, на що зважати при виборі офісного крісла та де його можна купити.

На що звертати увагу

Як уже зазначалося, в офісному кріслі чимало людей проводять левову частку свого часу. Саме тому до вибору цього інвентаря слід віднестися максимально серйозно.

Загалом, експерти радять звертати увагу на такі фактори:

  1. Регулювання по висоті. Крісло слід підлаштовувати під ріст кожної людини індивідуально. В ідеалі, стегна повинні знаходитись у горизонтальному положенні по відношенню до підлоги під кутом 90 градусів.
  2. Регулювання спинки. Існує два типи спинок: прикріплені до сидіння та не прикріплені. Якщо спинка кріпиться до сидіння, її можна рухати вперед-назад, а якщо ні, то необхідно переконатися в наявності фіксуючого механізму.
  3. Поперекова підтримка. Необхідно стежити за тим, щоб поперек завжди був злегка вигнутий, щоб уникнути просідання протягом дня.
  4. Розмір сидіння (глибина та ширина). Якщо ви вищого зросту, підберіть глибше сидіння. В ідеалі потрібно, щоб, коли ви сидите, притиснувшись спиною до спинки, між колінами та сидінням залишалося приблизно 5-12 сантиметрів.
  5. Матеріал та набивка. Тут все індивідуально, проте бажано, аби крісло було середньої жорсткості.
  6. Підлокітники. В ідеалі вони повинні бути регульованими, щоб можна було підібрати потрібну висоту та положення, щоб не сутулитися.
  7. Механізм управління. Він повинен знаходитися в зручному місці та бути легким у регулюванні.
  8. Мобільність. Йдеться про зручність пересування крісла. Тому бажано, аби воно було на коліщатках.

Де купити

Купити офісні меблі можна в будь-якому профільному магазині. Саме до таких належить інтернет-маркет «Економ Точка».

Дилер пропонує великий асортимент товарів за приємними цінами. Зручний пошуковий механізм на сайті – завдяки ключовим словам та категоріям – пришвидшує весь процес.

Доставка товару відбувається впродовж чотирьох-п’яти діб. Оплатити замовлення можна готівкою чи по перерахунку.

Як бачимо, немає нічого складного в тому, аби обрати та купити офісне крісло. Слід лише дотримуватися кількох правил та нюансів у виборі. А щодо покупки – тут вам допоможе інтернет-магазин «Економ Точка».