Неділя , 28.04.2024

Як обрати та де купити запчастини до спецтехніки

За останні кілька років суттєво збільшилася кількість спецтехніки. Сьогодні це не лише автомашини та механізми, які використовуються на підприємствах, але й у повсякденності, зокрема, й навіть у щоденному побуті.

Проте постає питання, де брати до неї комплектуючі, як от запчастини JCB. У цій публікації ми розповімо, як правильно обрати запасні частини до спеціальної профільної техніки та де їх купляти.

Як обирати профільні запчастини

Кожен власник профільної техніки знає, як буває важко знайти комплектуючі. І це не дивно, адже тут є два великі нюанси – як правильно підібрати та в якого перевіреного дилера купляти.

Що стосується вибору запасних частин для профільної техніки, експерти радять звертати увагу на такі нюанси, здатні полегшити та пришвидшити пошук:

  1. Серійний номер запчастини. Кожна деталь від оригінального виробника має свій номер, який дозволяє ідентифікувати її в базі даних, а також уникнути неправильного підбору.
  2. Виробник. Обирати слід лише перевірених розробників, які гарантують якість кожної запчастини та матеріалів, з яких вона виготовляється.
  3. Відповідність моделі спецтехніки. Є багато універсальних запчастин. Тобто таких, які можуть підходити до різних типів автозасобів. Проте, обираючи універсальні варіанти, слід детально перевірити розміри, способи кріплення, пази тощо. Тобто звірити відповідність всіх елементів, які відповідають за встановлення, кріплення та підключення запчастини.
  4. Нові чи б/у. Немає нічого поганого в тому, аби купляти вживані запчастини. Особливо, зважаючи на те, що вартість деяких нових деталей може сягати десятка, а то й сотні тисяч гривень. Проте, обираючи варіант б/у, слід зважати на зношеність запчастини, її фактичний «запас роботи», наявність чи відсутність серйозних пошкоджень (наприклад, тріщин) та важливе місце в роботі всього спецтранспорту. Тобто, слід співставляти її вартість з важливістю роботи та фактичною зношеністю.
  5. Матеріал виготовлення. Все залежить від конкретної запчастини. Наприклад, втулку мосту можуть виготовляти з алюмінію, нержавіючої сталі, сплаву металів. Свої варіанти є і в інших запчастин. Проте, слід пам’ятати – чим якісніший матеріал, тим довше та надійніше служитиме деталь. Але, в такому разі, і її вартість буде більшою.

Важливо: насправді, є набагато більше нюансів, які впливають на вибір запчастин до спецтехніки. Конкретно слід відштовхуватися від кожного окремого елемента.

Де купляти запчастини

Запчастини до спецтехніки можна купляти лише в профільних магазинах. Одним з таких є інтернет-маркет NAWITEH з головною сторінкою https://nawiteh.com.ua/.

Серед переваг дилера слід виділити:

  1. Великий асортимент якісних товарів.
  2. Постійне оновлення каталогу.
  3. Приємні конкурентоспроможні ціни.
  4. Зручний пошук на сайті – в категоріях чи за ключовим словом.
  5. Швидка доставка – до п’яти діб.
  6. Кілька способів оплати – готівкою та по перерахунку; під час отримання та при оформленні замовлення.
  7. Безкоштовна консультація та допомога у виборі.
  8. Можливі обмін чи повернення.
  9. Програма лояльності для постійних клієнтів (слід завчасно зареєструватися на сайті).

Як бачимо, немає нічого складного в тому, щоб обрати та купити запчастини до спецтехніки. Особливо, якщо звернутися за допомогою до NAWITEH. Тут на вас чекають приємні ціни, якісні запчастини, програма лояльності і не тільки!