Середа , 08.05.2024

Автоматизація на підприємстві – шлях до успіху

Конкуренція зростає в різних бізнесових галузях, і щоби її витримати, використовують різні інструменти. Серед них автоматизація управління підприємством.

Вона являє собою комплекс заходів, із застосуванням високотехнологічного електротехнічного обладнання, програмного забезпечення, засобів комунікації. Усе це спрямовано на максимальне спрощення процесів виробництва або надання послуг ؘ– у залежності від напряму, у якому працює компанія.

Загальні питання

Автоматизація виробництва позитивно відбивається не лише на головних бізнесових процесах. Вона торкається і таких напрямів, як:

  • оптимізація штатної кількості;
  • нарахування заробітної плати;
  • облікові операції;
  • аналітика і планування, таке інше.

Автоматизована система також допоможе налагодити комунікацію між співробітниками компанії на всіх рівнях, незалежно від того, де знаходиться той чи інший працівник.

Реалізація такого проєкту потребує знань та досвіду. Якщо ви маєте намір впровадити такі заходи на власному підприємстві, варто замовити інжинірингові послуги. Зробіть це в українській компанії S-Engineering! Йдеться про EPC-контрактора, що здійснює діяльність у таких галузях, як:

  1. Виробництво електротехнічного обладнання.
  2. Розробка автоматизованих систем для різних підприємств, їхнє комплектування і монтаж.
  3. Встановлення і налаштування телекомунікації.

Продукція компанії відомою не лише в Україні, але й у таких країнах, як Польща, Чехія, Казахстан, Об’єднані Арабські Емірати, Німеччина, Іспанія тощо. Географія постійно розширюється. У роботі використовує локалізації технологій від світових лідерів із галузі автоматизації. Також у її активі є і власні технологічні розробки, які активно використовуються.

Унікальні пропозиції

Однією із найбільших переваг S-Engineering є повний цикл виробництва. Васі роботи виконуються під ключ. Серед її послуг:

  1. Підготування проєктної документації, контроль за її повнотою.
  2. Дослідницькі та вишукувальні роботи на об’єкті, які можуть включати геологічні, геодезичні операції.
  3. Розробка заходів. відновлення документації, що може бути втраченою в разі форс-мажорів.
  4. Виготовлення обладнання, яке визначене під час проєктування.
  5. Розробка програмного забезпечення.
  6. Доставка обладнання, його монтаж і налагоджувальні роботи.

Фахівці інжинірингової компанії здійснюють гарантійне обслуговування і технічну підтримку. Щоби запобігти тривалим зупинкам обладнання, здійснюється навчання персоналу, який будуть його експлуатувати. Якщо за вашим розкладом не передбачено наявності таких працівників, ви можете замовити в інжиніринговій компанії послуги з управління системою, яке здійснюватимуть професіонали.