Понеділок , 29.04.2024

Найвідомішого колаборанта з Тернополя важко поранили у Криму

У державного зрадника і екснардепа Олега Царьова, який підтримує вторгнення РФ в Україну, стріляли. Наразі він у важкому стані.

Про це сьогодні, 27 жовтня, повідомили у соцмережах колаборант Олег Рогов та Телеграм канал Олега Царьова.

Рогов написав, що “стан Олега Царьова дуже важкий. Наразі він у реанімації”. Також Рогова сказав, що в Царьова стріляли. В мережі також поширюють відео, начебто біля будинку Царьова, де на нього скоїли замах. Згодом Рогов повідомив, що замах стався в санаторії імені Кірова в Ялті у Криму.

Пізніше у Telegram-каналі Царьова опублікували від імені адміністратора таку інформацію:

“Інформація про замах на Олега Царьова підтверджується його рідними. Близько опівночі на території санаторію, де він поживає, у нього двічі стріляли. Інформації про злочинця немає, працюють силовики.

На момент прибуття карети швидкої допомоги Олег був непритомний, з великою крововтратою. Інформації про стан його здоров’я на поточний момент немає”.

Колаборант Олег Царьов народився у Дніпропетровську, однак дитинство провів у Тернополі. Навчався у 7-ій і 10-ій тернопільських школах.

Царьов неодноразово публікував у соцмережах заклики до зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України.

У травні 2022 року Шевченківський райсуд Києва заочно засудив Царьова до 12 років позбавлення волі.

Читайте також:
Михайла Головка звільнили з посади голови Тернопільської облради