Четвер , 09.05.2024

Одноразовий посуд та упаковки для піци: як обрати і де купити

Світ посуду для громадського харчування впродовж останніх років значно розвинувся і багато клієнтів почуваються збентеженими, адже доводиться вибирати між великою кількістю видів продукції.

Але питання складності вибору легко вирішити. Ось каталог https://krystal-shop.com/ua/g121624721-korobki-dlya-pitstsy, де можна замовити для потреб свого закладу коробки для піци оптом. Також на сайті ви знайдете великий вибір одноразового посуду по доступним цінам.

Плюси використання одноразових тарілок

Використання одноразового посуду у закладах громадського харчування має багато значних переваг. Одноразовий посуд навіть може стати чудовим союзником у відкритті фірмової моделі для доставки додому або їжі на винос.До переваг одноразового посуду можна віднести:
1. Легкість у транспортуванні.
2. Універсальність. Виконують свою функцію в будь-який час і за будь-яких обставин.
3. Гігієнічність. Допомагають підтримувати чистоту приміщення та безпечність харчових продуктів.
4. Міцність і біорозкладаність.
5. Для їх виготовлення доступні різні матеріали.
6. Стильність та зручність.
7. Великий вибір: від найпоширеніших і економних, до найвишуканіших.

Види одноразового посуду

Основними матеріалами, з яких виготовляють одноразовий посуд, є папір та пластик в усіх його різновидностях. Пластиковий посуд – це той, що, як випливає з назви, виготовлений з різних типів матеріалів, таких як ПЕТ, поліпропілен, полістирол. Такий посуд дешевий, твердий і часто багаторазовий. Загалом він витримує холодну, гарячу, суху та вологу їжу. ПЕТ пластикові тарілки можуть бути розділені на кілька відділень, як презентаційні тарілки для подачі різних страв в одному посуді.

Коли справа доходить до дизайну, здається, тут немає обмежень – круглі, квадратні, шестикутні, різнокольорові, прозорі, з відділеннями. Існує багато моделей одноразових пластикових тарілок, тому є можливість обрати ту, яка найкраще відображає імідж та філософію компанії. Більш класичний заклад може вибрати круглі тарілки нейтральних кольорів, тоді як більш повсякденний бізнес може адаптувати одноразовий посуд до своєї філософії та вибрати більш оригінальні моделі: різнокольорові, квадратні тощо.

Зараз набирає популярності екологічний та біорозкладний посуд – це той, який під впливом навколишнього середовища може розкладатися. Такий посуд довговічний, екологічно чистий та зазвичай тільки одноразовий. Він виготовлений з 100% натуральних елементів, тому є біорозкладним. Для виробництва такого посуду часто використовують цукрову тростину та пальмове листя. Але найбільш поширеними матеріалами для біорозкладного посуду є папір та картон.

Паперові та картонні тарілки є одними з найпопулярніших у професійному секторі громадського харчування, а також для приватних заходів, вечірок, ювілеїв і днів народження. Одноразові паперові та картонні тарілки підлягають повторній переробці та ідеально підходять для охолодження на відкритому повітрі завдяки своїй міцності та легкій утилізації після використання. Завдяки вощеній або ламінованій обробці вони стійкі до жиру та масла.

Де замовити

Одноразовий посуд та паперові коробки для піци можна замовити на гуртовні “Кристал”. Тут представлено великий асортимент продукції в усіх різновидах як за дизайном, так і за матеріалами виготовлення. Придбати товар тут можна як для ресторанного бізнесу, так і для особистих потреб, наприклад при організації сімейних свят, вечірок тощо.

Доставка товару здійснюється через поштові служби або самовивозом із міста Хмельницького. Але іноді самовивіз може бути зайвим клопотом для клієнта, адже при купівлі товару на суму понад 3000 гривень доставка безкоштовна і здійснюється вона за рахунок гуртовні.