Четвер , 09.05.2024

Стабілізатор напруги для будинку: як обрати і де купити?

Часто виникають проблеми з напругою в будинках, особливо в заміських районах.

У результаті виходить з ладу цінне електронне обладнання, побутова техніка та теплові насоси. Як це виправити? Хорошим рішенням є стабілізатор напруги https://stabilizatori.com/stabilizatory-naprjazhenija-ua

Як правильно вибрати стабілізатор для свого будинку?

При виборі відповідного стабілізатора напруги AVR (AVR – Automatic Voltage Regulator)слід враховувати наступне:
1. потужність приладів, які будемо підключати до стабілізатора;
2. кількість фаз;
3. тип установки в будинку.

Потужність побутової техніки:

Холодильники, якщо це старі моделі, досить чутливі до перепадів напруги. Без стабілізатора компресор або двигун можуть бути пошкоджені. Наприклад, для холодильника в холодильнику знадобиться блок живлення 150-200Вт.

Якщо телевізор не обладнано імпульсним джерелом живлення, у разі коливань напруги може виникнути збій. Для телевізора потрібен блок живлення 300-400 Вт.

Під час стрибків напруги може перестати працювати комп’ютер. Необхідна потужність 300-400Вт.

Кількість фаз в стабілізаторах напруги:

Щоб правильно підібрати стабілізатор напруги, необхідно визначити, який тип мережі у вас вдома. Це однофазна (220В) чи трифазна (380В) мережа? Залежно від цього слід купувати однофазний або трифазний стабілізатор напруги для будинку https://stabilizatori.com/stabilizatory-naprjazhenija-ua/dlya-doma-ua.

Як працює стабілізатор напруги AVR

Стабілізатори напруги працюють на основі потужного тороїдального трансформатора. Напруга, взята з мережі, проходить через обмотку трансформатора, а потім відповідним чином контролюється вбудованою системою AVR. Серія AVR забезпечує стабілізацію вихідного сигналу з ефективністю приблизно 8-11%, а серія AVR PRO – приблизно 3%. Якщо ви шукаєте захист для дорогого обладнання, де важливий кожен вольт, серія AVR PRO буде кращим вибором для вас.

Де купити стабілізатор напруги?

Під час купівлі товару покупець звертає увагу на два ключових критерії: якість та ціна. Дефіциту стабілізаторів напруги зараз на ринку немає, але якщо ви хоче придбати цей пристрій хорошої якості і за прийнятною ціною, то чудовим варіантом буде Інтернет-магазин stabilizatori.com. Звертаючись у цей магазин якісного електроживлення ви отримаєте високий сервіс, швидку та безкоштовну доставку плюс професійний монтаж.