Субота , 04.05.2024

Стартап Rollstack отримав інвестиції від венчурного фонду Roosh Ventures

Co-founder та general partner Сергій Токарєв розповів про інвестування фондом Roosh Ventures стартапу Rollstack

Roosh Ventures взяв участь у seed-раунді фінансування стартапу Rollstack, який розробляє інноваційне рішення для різних галузей бізнесу. Новиною про проект і деталями щодо вкладень поділився на своїй сторінці у Facebook Сергій Токарєв – ІТ-підприємець та co-founder фонду.

Платформу запустили 2022 року. Вона дає можливість у автоматичному режимі оновлювати інформацію у робочих документах. Як повідомляє інвестор, цей продукт у перспективному майбутньому може стати незамінним інструментом для оптимізації різних бізнес-процесів.

«Звітність — це завжди ахіллесова п’ята, — зізнається Сергій Токарєв. — У фонді Roosh Ventures підготовка фінансових звітів, корпоративних презентацій та бізнес-оглядів займає половину часу. Стартап Rollstack допоможе звільнити суттєву кількість робочого часу для більш важливих завдань, наприклад корегування та аналітики стратегії».

В автоматизованому режимі платформа працює з файлами, які створювалися у найрізноманітніших сервісах, включно з Notion, Microsoft 365 и Google Workspace. У заздалегідь вказаний час вона самостійно актуалізує графіки, слайд-деки та інші документи, імпортуючи в них інформацію з data-сховищ, CRM і програм для бізнесу. Фахівці, які працюють з великими обсягами даних, зможуть прискорити громіздку канцелярську роботу й більше уваги приділити головним задачам.

За словами Сергія Токарєва, продукт Rollstack вже зараз демонструє свою затребуваність. База клієнтів платформи щомісяця росте на 50%, а зацікавленість до неї проявили як невеликі бізнеси, так і технологічні гіганти на кшталт Pinterest і Deel. У перспективі стартап зможе призвести до революції на ринку візуалізації інформації обсягом $7,4 млрд, пророкує бізнесмен.

Rollstack вже на seed-раунді вдалося зібрати $1,9 млн. До фінансування, крім Roosh Ventures, долучилися й інші інвестори:

  • Monte Carlo Capital;
  • Kima Ventures;
  • UpHonest Capital;
  • Goodwater Capital;
  • Y Combinator.

Roosh Ventures — венчурний фонд, який входить до складу екосистеми IT-компанії Roosh, співзасновником якої є Сергій Токарєв. Разом з іншими великими інвесторами він вже більш трьох років вкладає кошти у розвиток і просування молодих перспективних проектів на ринках США та ЄС. Найцікавішими для фонду є стартапи від Pre-seed до Series А.

Зараз портфель Roosh Ventures нараховує понад 35 компаній з таких сфер, як штучний інтелект, геймінг, фінтех і health tech.  Найвідоміші проекти — Playco, Pipe, Alter, Oura, Alma, Dapper Labs, Deel, The Guarantors.