Субота , 27.04.2024

Тернопільська “Нива” перемогла одного із лідерів першої ліги

Свіжі новини футболу: у суботу, 14 жовтня, у матчі 12-го туру Першої ліги тернопільська “Нива” вдома з рахунком 2:0 перемогла одноклубників із Бузової.

Тернопільська команда нарешті показала ту гру, яку від неї очікують вболівальники і за всіма параметрами переграла одного з лідерів групи А.

Основні події матчу відбувалися у середині другого тайму. Спочатку на 58-ій хвилині Різник продемонстрував індивідуальну майстерність, обіграв захисника і влучним потужним ударом метрів з 20-ти відправив м’яч у сітку воріт суперника. А на 67-ій хвилині Галадей подвоїв рахунок, завершивши контратаку нашої команди.

В обох випадках “Нива” зуміла забити після вдалих переходів із захисту в атаку. Так власне потрібно робити і в майбутніх матчах.

А наразі довгоочікувана перемога – 2:0.

Після 12-ти турів в активі тернопільської “Ниви” 15 очок і шосте місце у групі А. Так склалося, що найближчі конкуренти у своїх поєдинках теж перемогли, тому піднятися у турнірній таблиці не вдалося.

А щодо “Ниви” (Бузова), то вона залишається на другому місці, щоправда після поразки у Тернополі команда з Київщини має тепер значно менше шансів наздогнати львівські “Карпати”, які лідирують у групі А.

Свій наступний поєдинок тернопільська “Нива” проведе 22 жовтня в гостях проти харківського “Металіста”.

Читайте також:
Євро-2024: збірна України з рахунком 2:0 перемогла Північну Македонію