Вівторок , 30.04.2024

У Бучачі і Борщеві призначили нових начальників поліції

Кадрові зміни відбулися у Бучацькому та Борщівському відділеннях поліції.

У середу, 4 жовтня, начальник ГУНП в Тернопільській області Сергій Зюбаненко представив особовому складу підрозділів нових керівників.

Як інформують у прес-службі поліції Тернопільщини, на посаду начальника відділення поліції №2 м. Бучач призначений майор поліції Тарас Стець. Він родом з Підволочиська. Закінчив Львівський державний університет внутрішніх справ, за фахом юрист. В органах внутрішніх справ з 2007 року. Тривалий час працював у Підволочиському відділенні поліції, пройшовши шлях від слідчого до заступника начальника відділення поліції.

Відділення поліції №1 м. Борщів очолив підполковник поліції Юрій Кунька. Він народився на Підгаєччині. За освітою юрист, закінчив Львівський державний університет внутрішніх справ та магістратуру Національної академії внутрішніх справ України. В органах внутрішніх справ з 2001 року. Працював у підрозділах превентивної діяльності та кримінальної поліції. Обіймав посаду начальника сектору поліцейської діяльності №2 м.Підгайці. У 2015 році ніс службу в зоні антитерористичної операції, а восени 2022 року брав участь у бойових діях на Харківщині.

Сергій Зюбаненко побажав новопризначеним керівникам сумлінно виконувати службові обов’язки та працювати задля безпеки i спокою громадян на території обслуговування.

Читайте також:
У Польщі відбувся саміт W4UA на підтримку України. Що відомо?