Субота , 04.05.2024

Доставка одягу з ZARA в Польщі на вигідних умовах

Zara Poland – це успішна компанія із продажу якісного та стильного одягу. Цікаві пропозиції та сезонні розпродажі роблять речі доступнішими, а ціни – нижчими.

Як купити брендовий одяг?

Якщо вам подобається бренд «Зара», купити одяг можна з доставкою в Україну за допомогою сервісу Meest Shopping. Фахівці привезуть усі покупки без пошкоджень та у відмінному стані.

Для отримання посилки потрібно здійснити декілька дій:

  • зареєструватися на сайті сервісу чи завантажити мобільний застосунок, де можна отримати адресу складу, на яку оформлювати посилку, та особистий ID-номер;
  • пройти реєстрацію в інтернет-магазині та зробити замовлення, вказавши адресу міжнародного складу Meest Shopping, його номер та отриманий в особистому кабінеті ID-номер;
  • зареєструвати покупку на сайті чи в застосунку Meest Shopping;
  • сплатити за доставку.

Після виконання цих дій замовлення буде надіслано на адресу одержувача.

Переваги таких покупок

Переваги покупки товарів від бренду «Зара» в Польщі на офіційному сайті полягають у тому, що клієнт зможе отримати все потрібне без додаткових витрат часу. Також до переваг належать:

  1. Великий асортимент виробів. Тут завжди багато новинок із різноманітних колекцій для різних сезонів. Завдяки цьому можна створити власний гардероб у повній відповідності до модних тенденцій.
  2. Низькі ціни. Порівняння вартості покаже, що завдяки використанню польського каталогу ви зможете заощадити на покупці, оскільки продукція не має націнки, а замовник не сплачує додаткових податків.
  3. Комфортна доставка. Щоб замовити речі, не потрібно самостійно вирішувати питання з пересиланням. Логістика сервісу Meest Shopping продумана так, щоб надати послуги з доставки максимально швидко. Компанія також робить консолідацію товарів, надає послугу фотографії замовлення, щоб клієнт був впевнений у якості замовлених .

Meest Shopping швидко доставить товари з-за кордону, оскільки покупцям важливо гарантовано це зробити без зайвих затрат часу та зусиль.

Як зробити замовлення?

Щоби зрозуміти, як замовити з польської «Зари», потрібно перейти до каталогу магазину. На сайті Meest Shopping є швидкий перехід до нього за допомогою спеціальної кнопки.

На сайті Zara Poland потрібно вибрати з каталогу відповідну позицію та додати її до списку покупок. По завершенню підбору замовлення оплачується та оформляється на доставку. Тут є маленький нюанс. У графі «Адреса одержувача» прописуються адреса та телефон складу сервісу Meest Shopping, а біля імені вказується особистий ID. Після відправлення із закордонного складу ви зможете отримати замовлення в Києві, Львові, Запоріжжі, Одесі, Дніпрі, Харкові й інших містах України.