Середа , 01.05.2024

Хірургічна клініка Garvis: щороку понад 4500 операцій

Приватна клініка Garvis надає широкий спектр медичних послуг, включаючи хірургічні процедури, лабораторну та візуалізаційну діагностику, а також консервативне лікування.

клініка Garvis

Тут пацієнти можуть скористатися послугами таких спеціалістів, як терапевти, хірурги, гінекологи, урологи тощо.

Ортопедія і травматологія

Одним із ключових напрямів діяльності клініки https://garvis.com.ua/ortopediya-i-travmatologiya/  є ортопедія і травматологія. У відділі ортопедії надають такі види хірургічної допомоги:
1. Хірургія гомілковостопного суглоба;
2. Хірургія колінного суглоба;
3. Хірургія ступні;
4. Хірургія тазостегнового суглоба;
5. Хірургія плечового суглоба;
6. Хірургія ліктьового суглоба.

Garvis – експерт у хірургії

Приватна клініка Garvis станом на сьогодніце великий медичний колектив, в якому працює понад півтори сотні фахівців різних напрямків. Заклад орієнтується в основному на наданні хірургічних послуг. Містить поліклінічне відділення, де здійснюється діагностика, а також стаціонар, у якому пацієнти перебувають після проведення операцій. Щороку тут здійснюється понад 4500 хірургічних операцій.

Клініка розташована у Дніпрі, але сюди часто звертаються пацієнти і з інших регіонів, адже досвід та якість послуг мають повсюди важливе значення, а особливо, коли це стосується нашого здоров’я.

Переваги клініки Garvis:

1. Досвід. Заклад успішно працює вже більше 25 років. Щороку тут здійснюється понад 4500 операцій. Загальна кількість операцій, проведеній у клініці, вже давно вимірюється десятками тисяч.
2. Технологічність. Фахівці клініки використовують найсучасніші методики та технології. Завдяки цьому процес лікування стає максимально безпечним і ефективним, а одужання пацієнта – швидким.
3. Універсальність. У клініці є фахівці різних напрямків та відповідне сучасне обладнання. Завдяки цьому тут швидко встановлюють правильний діагноз та проводять ефективне лікування.
4. Комфорт. У стаціонарі обладнані сучасні палати із душовими кабінами, кондиціонерами телевізором, кнопкою виклику персоналу та чотириразовим харчуванням.
5. Професійність. Команда фахівців постійно займається самовдосконаленням задля підвищення свого професійного рівня, слідкуючи за новаціями у галузі медицини та беручи участь у різноманітних наукових медичних конференціях, в тому числі і закордонних.

Скільки коштує операція?

Ціни на операції у клініці garvis.com.ua  залежать від типу операції, необхідного обладнання та матеріалів, а також спеціалізації лікаря. Для отримання точної інформації щодо вартості конкретного виду операції слід звернутися за телефоном у реєстратуру медичного закладу.