Середа , 08.05.2024

Меблеві фасади для кухні: які обрати і де купити?

Кухонні меблі відіграють ключову роль в облаштуванні кухні, і перше враження про них складається, дивлячись на фасади.

Вибирайте фасади для кухонних меблів у магазині https://lamiform.com.ua/ua/  і облаштовуйте свою кухню саме так, як мрієте.

Готові фасади для кухонних меблів

Пропозиція компанії LamiForm включає фрезеровані кухонні фасади в різноманітних стилях. Завдяки цьому ви можете підібрати фасади до меблів та інших елементів дизайну, незалежно від того, орієнтуєтеся ви на мінімалізм скандинавського чи сучасного стилів, чи шукаєте прикраси, які відповідають класичному стилю.

Облаштування кухні – це не тільки дизайн фасадів, але і їх колір, який може більш-менш відповідати стандартам, що застосовуються в даному стилі. Завдяки пропозиції Lamiform можна оформити темну або світлу кухню та підібрати не лише дизайн фасадів, але й їхній колір до інших елементів дизайну, наприклад, до кольору стін або підлоги.

Фрезеровані фасади кухонних шаф

Кухня – це приміщення, де багато чого відбувається, а ергономічність застосованих рішень визначає, крім іншого, легкість утримання в чистоті та швидкість приготування страв.

Фрезеровані кухонні шафи не створюють жодних обмежень і можуть використовуватися з будь-якою конфігурацією меблів і напрямком відкривання дверей. Вони можуть виглядати як:
1. дверцята кутових шаф, що відкриваються вправо або вліво;
2. двері, що відкриваються вправо або вліво;
3. двері, що відкриваються вгору;
4. ящики;
5. фронтальна установка посудомийної машини.

Існує також дуже широкий вибір розмірів фасадів, що дає практично необмежені можливості в облаштуванні кухні, незалежно від її розміру чи планування. Завдяки фасадам для кухонних меблів можна реалізувати свої найсміливіші задуми.

Кухонні фасади з плити МДФ

Умови на кухні можуть бути досить складними – висока температура, жирні пари, високий ризик забруднення. Фасади кухонних меблів повинні легко вирішувати ці завдання. Тому на lamiform.com.ua  можна з легкістю обрати кухонні фасади з міцної МДФ плити, яка:
1. дуже міцна і стійка до механічних пошкоджень, тому добре працює навіть після багатьох років використання;
2. стійка до хімічних речовин і не вбирає жир, тому відмінно підходить для використання на кухні;
3. пропонує набагато краще співвідношення ціна-якість, ніж, наприклад, фасади з масиву дерева, які теж масивні, але набагато дорожчі.

Лаковані фасади

Лаковані кухонні фасади – це рішення дуже популярне, особливо в сучасних кухнях, оформлених елегантно і розкішно. Лаковані фасади мають багато переваг, таких як:
1. візуально збільшують простір, тому відмінно підходять для маленьких кухонь;
2. добре відбивають світло, створюючи враження руху і вносячи динаміку в кухню;
3. дуже легко підтримувати в чистоті, оскільки вони стійкі до бруду;
4. лаковані фасади для кухонних меблів стійкі до УФ-променів, тому не втрачають своїх властивостей навіть на добре освітлених сонцем кухнях.

Де купити?

У магазині Lamiform можна придбати фасади не тільки для кухні, але й для шафи-купе чи корпусних меблів. Відмінна якість товару і невисокі ціни – ось головні переваги магазину. Доставка продукції здійснюється транспортними компаніями у будь-яку точку країни, а у Києві та Харкові, доступний також альтернативний метод – можна забрати товар прямо зі складу компанії.