Субота , 04.05.2024

Найвигідніші криптовалютні обмінники — ТОП рейтинг на сьогодні

Використання цифрових монет як фінансового інструмента — популярна практика на сьогодні.

Перевага такого фінансового активу насамперед визначається тим, що цінність кожної криптовалюти змінюється лише на підставі комерційного попиту та пропозиції. При цьому витримуються принципи абсолютної децентралізації всіх процесів, що дозволяє легше отримувати прибуток у пасивному режимі через інтернет без підвищеного інтересу з боку представників державних органів. Проте є деякі нюанси, які викликають необхідність вибору спеціальних сервісів щодо платежів. Наприклад, не можна безпосередньо провести платежі з банківської картки чи через систему електронних грошей. Тому потрібні послуги посередників. І найкращий варіант — це криптообмінник Тернопіль. Але він має бути максимально надійним та безпечним, що зумовлено наступним нюансом застосування крипти — незворотністю та повною анонімністю кожної транзакції.

Як підрахувати прибуток від торгівлі криптою?

Щоб використовувати той криптовалютний обмінник, де пропонуються найвигідніші умови, необхідно виконати гранично прості дії:

  • порівняти умови загального валютного курсу на ТОПових ресурсах;
  • порівняти умови комісії у тих обмінниках, що викликали інтерес.

Це можна зробити за кілька хвилин, якщо скористатися інформацією, наданою на веб-сайтах порівняння. Однак можна й особисто переконатися в правдивості даних, адже на кожному солідному сервісі обов’язково буде онлайн-калькулятор. Можна ввести ту саму суму по одній і тій же валютній парі, оцінити кінцевий результат.

Де найшвидше обміняти криптовалюту?

Більшість перевірених криптовалютних обмінників онлайн надають можливість моментального обміну цифрових монет та будь-яких інших валют. Це технічно можливо завдяки наступним аспектам:

  • компанія має кілька рахунків за однією і тією самою валютою;
  • у обмінника онлайн серйозні запаси грошей по кожному рахунку, що унеможливлює очікування заповнення балансу лише від транзакцій користувачів;
  • впроваджується автоматичний інструмент обробки заявок, завдяки чому всі операції здійснюються миттєво.

Саме за цими критеріями й потрібно відразу оцінити обраний сервіс, щоб умови відповідали очікуванням.

Чи можна обміняти крипту на готівку?

Враховуючи той факт, що цифрові валюти — це виключно віртуальний фінансовий актив, цілком логічно, що здебільшого транзакції із криптою виконуються онлайн. Однак все ж таки іноді у користувачів обмінників виникає необхідність отримати замість біткоїнів або ефіру долари, євро або іншу фіатну валюту, причому саме у готівці. Наприклад, щоб зафіксувати дохід за певний період часу. Якщо вибраний солідний обмінник криптовалюти, масштаби діяльності якого досить серйозні, то тут неодмінно така опція буде передбачена. Для того щоб віддати або отримати фіатні гроші при торгівлі криптою, необхідно:

  • відвідати відділення компанії (такі сьогодні не є рентабельними, тому присутні лише в поодиноких випадках);
  • вибрати ручний режим обробки заявки на сайті, зв’язатися з представником компанії та призначити зручний час та місце для зустрічі та передачі грошей (найпрактичніший спосіб).

Щоб при виникненні такої необхідності не виникало затримок, які можуть спричинити втрачений прибуток, має сенс перевірити швидкість відповіді операторів відразу ж, ще до реєстрації. Так можна отримати повне уявлення щодо надійності компанії. Якщо пропонується кілька каналів для зв’язку (телефонна лінія, месенджери, електронна пошта, соціальні мережі), напевно, такому обміннику можна довіряти. Тим більше якщо оператори відповідають професійно, приязно, швидко.