Середа , 08.05.2024

Виготовлення пам’ятників: як обрати і де замовити

Команда каменярів Memomaister пропонує виготовлення пам’ятників та меморіальних дошок на замовлення як у Луцьку, так і по всьому західному регіону.

Підприємство https://www.memomaister.online/avtorski/  пропонує традиційні, сучасні та ексклюзивні надгробки. Команда луцьких каменярів виділяється високою доступністю готових проектів, а також можливістю створення абсолютно нового дизайну пам’ятника на індивідуальне замовлення.

Загалом, у каталозі компанії представлено:
1. Одинарні пам’ятники;
2. Подвійні пам’ятники;
3. Потрійні пам’ятники;
4. Авторські;
5. Меморіальні дошки;
6. Ікони та інше.

На що слід звернути увагу, замовляючи пам’ятник?

Щоб замовити подвійні чи одинарні пам’ятники в Луцьку, необхідно встановити кілька важливих деталей. Насамперед варто переконатися в якості каменю. Надгробний пам’ятник повинен бути виготовлений зі стійкого до пошкоджень і міцного матеріалу, наприклад, граніту. Крім того, важливий вибір дизайну – кольору і зовнішнього вигляду дошки. Знання цих аспектів заздалегідь, безумовно, полегшить розміщення замовлення.

Готовий пам’ятник чи на замовлення?

Пам’ятники, виготовлені на замовлення, вимагають більше роботи, тому вони зазвичай дорожчі за готові варіанти. Вони дозволяють підготувати проект відповідно до бачення клієнта. Тож якщо ви хочете індивідуально підібрати або створити унікальний пам’ятник, це варіант для вас. Однак і серед готових надгробків є чимало цікавих дизайнів. Тому все залежить від бюджету замовника та його очікувань.

Який камінь вибрати для надгробка?

Вибір найкращого типу каменю залежить від дизайну надгробка, уподобань і бюджету. Ексклюзивний варіант – мармур. Відрізняється високою якістю та престижним зовнішнім виглядом. У той же час, однак, це досить дорого.

Другим і найбільш часто вибираним варіантом є граніт. Цей камінь міцний, стійкий до пошкоджень і доступний у багатьох кольорах. Його ціна більш доступна і тому саме цей матеріал найчастіше використовується для виготовлення пам’ятників.

Команда каменярів у Луцьку використовує найвищої якості природний камінь різних видів, зокрема:
1. Граніт;
2. Кварц;
3. Мармурова крихта.

Який стиль пам’ятника обрати?

Залежно від смаку, бюджету та вподобань покійного можна скорегувати дизайн пам’ятника. Команда каменярів у Луцьку пропонує в основному сучасний, мінімалістичний дизайн, але можливі й інші варіанти. Тут не нав’язують свій дизайн, а дають можливість реалізувати ідею замовника та візуалізувати її в професійній програмі для 3D дизайну. Також можливе виготовлення конкретної моделі в абсолютно різних розмірах.

Доставка і монтаж

Зрозуміло, що пам’ятник – річ габаритна і питання доставки в такому випадку дуже актуальне. Для клієнтів пропонується на вибір два варіанти: можна приїхати на підприємство власним транспортом і забрати виготовлений пам’ятник, або ж саме підприємство може здійснити доставку до вказаного замовником місця.

Серед ряду додаткових послуг компанія також здійснює монтаж пам’ятників. На всю продукцію, в тому числі і на послугу з монтажу пам’ятників, діє гарантія, термін якої визначається в умовах договору.