Середа , 08.05.2024

Як вибрати якісні добавки з Омегою-3?

Про очевидну користь вітамінів більшості не доводиться нагадувати. А як щодо Омега-3? Ненасичені жирні кислоти приносять колосальну користь здоров’ю. Це стосується і дорослих, і дітей.

Як вибрати якісні добавки з Омегою-3?

Перш за все Омега-3 зміцнює мембрани клітин органів. Це визначає їхню повноцінну роботу. Також це незамінний будівельний матеріал для сітківки ока. Достатнє вживання комплексу жирних кислот Омега-3 сприяє збереженню гостроти зору. Добавка бере також участь у синтезі статевих гормонів. На цьому перелік її переваг не закінчується. Якщо цікаво, як вибрати добавки з Омегою-3 і яку користь можна отримати від них, читай цю статтю.

Кращі добавки з Омегою-3: якому бренду надавати перевагу

Вибір різноманітних добавок до раціону вражає різномаїттям. Щоб не розгубитися у великому асортименті, перш за все звертай увагу на виробника. Щоб отримати максимум переваг від вживання вітамінів, вибирай надійний перевірений бренд. Наприклад, український виробник Perla Helsa пропонує ефективні вітамінні комплекси для жінок, чоловіків, дітей, людей похилого віку. В асортименті можна знайти і якісні вітаміни з Омегою-3. Навіть не сумнівайся: ти обов’язково знайдеш найкращий для себе варіант.

Вибір з урахуванням потреб організму

добавки Омега

Вітаміни з Омега-3 можна підібрати для будь-якої людини. Що пропонує виробник у своєму каталозі:

  • Для краси шкіри й волосся, міцності кісток. Добавка Omega-3 із Тріски від Perla Helsa додатково містить вітаміни A і D3. Жирні кислоти добувають із натуральної печінки тріски дикого вилову. Завдяки цьому отримують корисний для здоров’я і краси комплекс. Під час прийому покращується стан шкіри, нігтів, волосся. Також зміцнюються суглоби й м’язи. Це позитивно впливає на фізичну витривалість і бадьорість. Добавку рекомендується вживати й людям літнього віку. Зміцнення опорно-рухового апарату і серцевого м’яза допоможе проживати активне повноцінне життя. До речі, спортсменам теж не завадить звернути увагу на цей комплекс. Регулярний прийом Омега-3 поліпшить і прискорить відновлення після навантажень.
  • Для міцного сну вночі й розумової активності вдень. Омега-3 із Тунця зміцнює нервову систему. Як результат, зменшуються негативні прояви стресу, що погіршують стан здоров’я. Також ти помітиш позитивний вплив Омега-3 на пам’ять і розумову активність. Добавку корисно вживати під час інтенсивного навчання і роботи.

Всі вітаміни з Омега-3 для дорослих випускають у формі капсул. Їх зручно вживати, адже достатньо взяти необхідну кількість і просто запити водою. Омега-3 бажано вживати під час або після прийому їжі.

Омега-3 для дітей: користь і особливості вибору

добавки, вітаміни

Дитячий організм у період активного росту потребує ненасичених жирних кислот. Яку користь приносять вітаміни з Омегою-3 для дітей:

  • зміцнюють імунітет, що сприяє захисту від сезонних застуд;
  • допомагають покращити стан нервової системи, що актуально під час адаптації до школи або дитячого садка;
  • нормалізують сон;
  • покращують настрій;
  • сприяють інтелектуальному розвитку;
  • сприяють гармонійному розвитку опорно-рухового апарату;
  • допомагають підтримувати зір.

В асортименті Perla Helsa ти знайдеш найкращий комплекс вітамінів для дитини. Він містить не лише Омега-3, але й такі важливі вітаміни як A і D3. Підійде для малюків від 2 років. Зручна форма випуску в вигляді маленьких капсул є додатковою перевагою.

Якщо дитині вже виповнилося 11 років, їй підійде Омега-3 із Тріски. Добавка якісно підтримає організм підлітка Омега-3 забезпечить активний фізичний розвиток.

В інтернет-магазині ти знайдеш широкий асортимент добавок на основі Омега-3. Вибрати їх можеш для будь-якої вікової категорії й потреб організму.