Понеділок , 29.04.2024

Alyona alyona, KOLA та Jerry Heil презентують різдвяний трек для кожної української сім’ї

Українські традиції мають місце у серці кожного з нас, а Різдво — одне з найголовніших свят, де традиції відіграють величезну роль.

alyona alyona, KOLA & Jerry Heil - "Щедра ніч"

Спогади про моменти, коли вся сім’я разом у цей святковий день, зігрівають та надають сили вірити у диво. Усі ми кожного дня проживаємо страх, біль, втрати, але всі маємо лише одну мрію — зібратись сім’єю за одним різдвяним столом під мирним небом. Дівчата закликають прослухати їх спільну пісню, бо вона саме про те, чого нам так не вистачає у ці дні, про теплі спогади та рідних людей поруч.

KOLA ділиться своїми спогадами та з вірою у серці говорить про майбутнє щасливе Різдво у мирній Україні:

“Другий рік поспіль Різдво в Україні зустрічатиметься з болем в серці та страхом за життя рідних людей. У таке світле свято дуже хочеться, щоб українці відчули тепло спогадів саме з усмішкою від того, як добре було, і вірою, що все ще налагодиться, що ми повернемо собі мирне життя. Звісно, воно не буде колишнім, але заради майбутнього нового покоління українців мусимо плекати в душі добро. Саме такою є  наша пісня – теплою, ніжною, про приємні спогади щасливого Різдва”, – KOLA.

Реперка alyona alyona у 2023 році презентувала багато ліричних пісень і тепер цією композицію розповідає, що сім’я — це найбільший подарований нам скарб:

“Ця пісня зародилась під час нашого спільного туру в Америці, але їй судилось стати повноцінним треком тільки цього року. Кожна з нас має свої традиції на Різдво, і хоч ми і з різних куточків України, але всіх нас об’єднує любов до сім’ї, українських традицій та Різдва”, – alyona alyona.

Співачка Jerry Heil ділиться процесом створення пісні “Щедра ніч” та з трепетом розповідає, як важливо дбати про нашу рідну культуру:

“Ми почали писати цю пісню ще перед минулим Новим роком, коли були в турі Америкою з Настею та Альоною. У мене тоді народився приспів — ви його чуєте зараз саме таким, яким він був народжений. Далі нас закрутили власні клопоти, але ми не забували про трек — і ось Альона запропонувала нарешті завершити почате!  

  Пісня вийшла душевною, спокійною, домашньою і дуже ностальгійною. Я вважаю, українські артисти повинні продукувати якомога більше святкового зимового контенту на різні смаки — щоб сучасне українське супроводжувало українців  і в кафе, і вдома, і на корпоративах, і звучало з машин на вулицях. Адже у нас неймовірна кількість колядок та щедрівок, якими ми жертвуємо, щоб слухати «Різдвяну американську класику», яка є розкішною, безумовно. Але нам потрібно дбати про своє, бо це ніхто інший не зробить: Слухачі мають слухати українське, але щоб вони його слухали, його має бути вдосталь, і це має бути смачно — точно як 12 страв на столі: на кожен смак, усе неймовірно смачне — і все своє, рідне!”, – Jerry Heil.

Прослухати пісню можна на всіх стрімінгових платформах, а також не забудьте подивитись кліп і згадати всі теплі спогади, які назавжди у наших серцях. 

Кліп за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=-Ve5i7NzALY 

Читайте також:
Гурт Kalush Orchestra випустив пісню про сильні почуття, які не знають меж