Четвер , 09.05.2024

Детейлінг автомобіля: що це таке і де замовити цю послугу?

Детейлінг автомобіля – це комплекс послуг, спрямованих на те, щоб автомобіль виглядав як новий.

Автопозитив

Детейлінг у виконанні фахівців компанії https://avtopozitiv.com.ua/ru/ – це не лише глибоке очищення, це набагато точніша і трудоємніша робота: кузов і салон вручну полірується до блиску. Автодетейлінг часто порівнюють з “автоспа” через глибоке очищення важкодоступних місць і дрібних деталей, де накопичується бруд і пил.

Детейлінг та мийка авто: у чому різниця?

На перший погляд здається, що детейлінг це по суті те саме, що й звичайна мийка автомобіля. Проте насправді це зовсім не так. Помити автомобіль водою з милом може кожен, але послугу детейлінгу виконують спеціально підготовлені та досвідчені майстри. При цьому вони використовують відповідні методи і якісні миючі засоби. Фахівці не зашкодять навіть найделікатніший матеріал і не залишать подряпин і плям на дорогому лаковому покритті.

Які бувають види послуг детейлінгу?

Послуги автодетейлінгу можна розділити на наступні види:

1. Зовнішній детейлінг

Майстри вручну розпилюють та протирають кузов спеціальними засобами. Перш за все, зовнішня обробка автомобіля включає видалення бруду з дисків спеціальними засобами для очищення дисків, дверних ручок і вікон, полірування чистою неабразивною ганчіркою, герметизацію, парафінування, полірування фар, відновлення бамперів та інших деталей кузова. Після виконання зовнішнього детейлінгу автомобіль виглядає бездоганно.

2. Детейлінг інтер’єру

Ця базова послуга з обробки деталей салону автомобіля. Сюди входить очищення килимів, стелі, сидінь з рушниками та багажника від пилу та бруду за допомогою пилососа, щіток або пароочищувача, очищення вікон та шкіряної обробки, використання засобів для усунення неприємних запахів.

3. Комплексний детейлінг автомобіля

Комплексний автодетейлінг поєднує в собі зовнішню та внутрішню чистку автомобіля, набір послуг якої може бути різним. У пакет зазвичай входить воскова депіляція, чищення шкіряних автомобільних сидінь, прання та видалення плям. Додаткові послуги, такі як мийка двигуна під тиском, ремонт бампера, фарбування декоративної частини, фарбування фар, видалення плям, видалення шерсті домашніх тварин тощо, включені в детейлінг в залежності від потреб водія та в залежності від стану автомобіля.

Основні переваги детейлінгу

1. Покращує роботу деталей
Очищення деталей і звільнення їх від пилу, бруду, витоків і зазорів збільшить їх продуктивність.
2. Підтримує лакофарбове покриття
Задіяні процеси допомагають доглядати за фарбою та моторним відсіком, миючи та висушуючи їх одночасно.
3. Чудовий вигляд
Професіонали з київської компанії “Автопозитив” нададуть вашому автомобілю детальний, інноваційний і свіжий вигляд.