Понеділок , 29.04.2024

Тернопільські муніципали шукають найкращу ковзанку: переможцям обіцяють штрафи

У Тернополі муніципальні інспектори проводять обстеження території міста на предмет дотримання Правил благоустрою у зимовий період.

ковзанка, новини Тернополя

У зв’язку із настанням несприятливих погодних умов особлива увага управління муніципальної інспекції  приділяється питанню очищення території міста від снігу та льоду.

Про це інформують у прес-службі Тернопільської міської ради.

Так, сьогодні, 4 грудня, інспекторами обстежено близько 25 місць найбільшого скупчення людей, а саме території великих ТРЦ, автостанцій, Залізничний вокзал на предмет дотримання Правил благоустрою у Тернопільській міській територіальній громаді.

За результатами обстеження виявлено шість фактів неналежного утримання прилеглих територій у зимовий період, зокрема, неналежне очищення від снігу та льоду і не оброблення території протиожеледними засобами.

На відповідальних осіб інспекторами оформлено адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП. Також проводяться профілактичні бесіди, щодо належного утримання прилеглих територій.

Окрім виявлення порушень здійснюється координація комунальників щодо очищення від снігу і льоду прибудинкових територій. Дана робота інспекторів муніципальної інспекції продовжується.

До слова, за порушення ст.152 КУпАП настає адміністративна відповідальність та тягне за собою накладення штрафу на відповідальних осіб, суб’єктів підприємницької діяльності – від 850 грн до 1700грн.

Муніципали просять громадян повідомляти про неналежне прибирання дворів, прилеглих територій до закладів торгівлі та громадського харчування, офісів, установ і організацій можна на Viber муніципальної інспекції за номером 067 447 32 78, надіславши фото та адресу, де виявлено порушення.

ковзанка

Читайте також:
На Тернопільщині перекинулася вантажівка з продуктами (ФОТО)