Вівторок , 07.05.2024

Топер із кокосовою койрою: економічне рішення для комфортного відпочинку

Багатьом знайомі ситуації, коли доводиться спати на дивані-трансформері, старий матрац перестає надавати необхідну підтримку або нещодавно придбаний виріб не відповідає індивідуальним потребам.

Незручне спальне місце може стати причиною поганого сну, появи болів у суглобах, спині, постійної втоми тощо. Покращити становище в такому випадку швидко, зручно та економічно допоможе топер.

Правильно підібраний виріб створить оптимальний баланс підтримки та пружності без необхідності вкладати значну суму в новий матрац чи меблі. Виробники пропонують широкий асортимент моделей, які відповідають різним потребам. Страждаєте від болю в спині та суглобах? Вам необхідна тверда поверхня, яка не провисає, тримає тіло рівно. Створити оптимальні умови для відпочинку допоможе тонкий матрац із кокосовим наповнювачем, який можна вибрати за посиланням: https://matrasroll.com.ua/toppery-s-kokosom/. Він підвищить жорсткість основного спального місця, зробить сон комфортнішим.

Що таке топер із кокосовою койрою

Тонкий матрац з органічним наповнювачем є одним із найпопулярніших рішень для здорового сну. Кокосова койра — це природна сировина, яка виготовляється з зовнішнього лушпиння екзотичного горіха. Щоб покращити експлуатаційні якості виробів, волокно змішують із пінополіуретаном або латексом. Це забезпечує оптимальну жорсткість топеру, але додає еластичності та зносостійкості.

Тонкі футони з кокосовою койрою ідеально підходять для людей, які потребують жорсткої та пружної поверхні для сну. Вони пропонують безліч переваг:

  • твердість. Топери мають оптимальний рівень жорсткості для якісної підтримки тіла;
  • гіпоалергенність. Кокосове волокно природно стійке до бруду, мікробів, паразитів, має протиалергічні, антибактеріальні властивості;
  • гігроскопічність. Сітка койри забезпечує хорошу циркуляцію повітря, відведення вологи від тіла, завдяки чому топер створює комфортні температурні умови;
  • органічність. Виріб виготовляється з екологічно чистої, відновлювальної сировини, яка не містить хімікатів, шкідливих речовин, придатна до перероблювання.

Тонкий ортопедичний матрац з екзотичним наповнювачем є зручним у використанні, догляді, економічно ефективний, підходить для всієї родини, у тому числі для алергіків.

матрац

На що звернути увагу, купуючи топер із кокосовим волокном

Функціональний футон є дуже корисним для дому придбанням. Ви можете створити додаткове спальне місце, підвищити комфорт, зробити безпечний та зручний простір для дитячих ігор тощо. Аби виріб відповідав вашим побажанням, важливо врахувати такі нюанси:

  • вміст латексу. Вищий відсоток матеріалу забезпечує кращу підтримку;
  • рівень жорсткості. Виробники пропонують різні варіанти, вибирайте відповідно до своїх потреб;
  • максимальне навантаження. Топер виконуватиме свою функцію краще, якщо відповідатиме вашим параметрам.

Головний фактор вибору — це якість. Вибирайте вироби від надійного бренду. В інтернет-магазині MatrasRoll представлений великий асортимент продукції від перевірених виробників за доступними цінами. Вигідно інвестуйте у свій здоровий відпочинок.