Неділя , 28.04.2024

Житель Заліщиків під час купівлі машини втратив 300000 гривень

Житель міста Заліщики втратив понад триста тисяч гривень, намагаючись придбати автомобіль оголошення про продаж якого знайшов в мережі.

гроші

Про це сьогодні, 29 грудня, повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

До співробітників відділення поліції №4 міста Заліщики із заявою про вчинення щодо нього шахрайських дій звернувся місцевий житель. Зі слів потерпілого, в інтернеті він знайшов оголошення про продаж автомобіля.

Спокусився на ціну, адже продавець просив значно менше, аніж ринкова вартість. Ощасливлений майбутньою покупкою, чоловік і не запідозрив, що потрапив на гачок шахраїв. А про це свідчив той факт, що продавець вимагав внести передоплату за авто.

Декількома платежами на різні рахунки, які були надіслані невідомою особою, заліщанин перерахував понад триста тисяч гривень. Коли ж справа дійшла до транспортування товару до покупця, – продавець перестав виходити на зв’язок.

Відомості за фактом шахрайських дій поліцейські внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 190 ККУ. Жителів області правоохоронці застерігають не спокушатися на дешевий товар і не вносити за нього передоплату.

Читайте також:
На Тернопільщині автомобіль врізався у фіру з колядниками