Понеділок , 06.05.2024

Кілька секретів вдалого корпоративу

Спільні відзначення професійних свят, корпоративи https://loft7.com.ua/restoran/korporatyvy/, екскурсії, виїзди на природу – все це дозволяє здружити колектив та дарує незабутні емоції.

ресторан Loft7

Адже робота – це не просто нудні звіти, дедлайни, наради чи проекти. Фахівці запевняють, що неформальне проведення часу позитивно впливає не лише на атмосферу у колективі, а навіть на результат роботи.

Але такі заходи потребують ретельної підготовки. Наприклад, якщо ви плануєте корпоратив, то перш за все варто визначити місце проведення. Відмінно зарекомендував себе ресторан LOFT7. Це приємна атмосфера, сучасний просторий зал з великими панорамними вікнами та дуже смачна вишукана кухня. До речі, неймовірний вид з вікон – родзинка закладу. Тому заклад підходить для романтичних побачень. І не тільки.

Особливості підготовки до корпоративу

Що варто враховувати, якщо ви плануєте корпоратив? Зверніть увагу на такі нюанси:

  • Формат заходу. Дуже важливо, щоб формат корпоративу підтримувала більшість у колективі. Це може бути традиційне святкування у ресторані, вечірка-барбекю чи навіть поїздка  в інше місто. І цей список можна продовжувати. Зрештою, корпоратив – нагода втілити в життя нові і часто нестандартні ідеї.
  • Бюджет. Це дуже важливий критерій, який точно не варто ігнорувати.  Визначте, на які пункти ви готові витратити більше. Зрештою, часто саме бюджет і визначає формат корпоративу.
  • Місце проведення. Оптимальний варіант – заклад у місті, щоб усі працівники могли зручно доїхати. Якщо це ресторан чи база відпочинку за містом, то варто продумати, як зручно можуть доїхати працівники. Якщо ви шукаєте ресторан у Львові, то LOFT7 – оптимальний варіант.  Заклад розташований у центрі Львові, всього за 600 м від Оперного театру. І це точно приємний бонус для гостей. Крім того, на території є паркінг на 50 місць.
  • Програма. Не забувайте про конкурси, які створять гарний настрій для всього колективу. Можна вибрати ведучого, фотографа. Від вміння ведучого «завести» публіку залежить атмосфера свята. Тому варто довіряти тільки професіоналам. Та й отримати якісні фото на пам’ять завжди приємно.
  • Кухня. Щоб корпоратив вдався, меню закладу відіграє важливу роль. Адже має бути ситно і смачно. У меню LOFT7 – вишукані страви європейської кухні з авторськими нотами. Крім того, тут є страви для вегетаріанців і тих, хто дотримується принципів здорового харчування.. Навіть дуже вимогливі гурмани будуть задоволені. Родзинкою закладу є карта алкогольних напоїв. Можна замовити легкі вина, коктейлі і  міцні напої.

Колектив LOFT7  – люди, які люблять свою роботу. І докладуть максимум зусиль, що ваш корпоратив залишив тільки позитивні враження.