Середа , 08.05.2024

Приватна медична допомога. Які переваги та які послуги можна отримати?

Популярність приватної медичної допомоги в Україні стрімко зростає. За відносно невелику плату можна розраховувати на швидкий зв’язок з лікарем, експрес-тести, діагностику та лікування.

поліклініка на Дарниці

Чому варто обрати приватну медичну допомогу?

Державна система охорони здоров’я в Україні має свої обмеження, і черги до спеціалістів часто дуже довгі. З цієї причини все більше людей обирають приватний медичний центр, який пропонує багато переваг. Найголовніша з них – суттєве скорочення часу очікування на прийом до лікаря.

Швидший доступ до спеціалістів

Однією з найбільших переваг приватної медицини є швидший доступ до спеціалістів. Зазвичай можна домовитися про прийом до спеціаліста протягом кількох годин, тоді як у державних медичних закладах цей процес може розтягнутися на дні, а то й навіть і тижні. Завдяки приватній медичній допомозі також можна користуватися деякими видами послуг, які зараз уже не надається безкоштовно у державних закладах.

Комплексна медична допомога

Приватна медична допомога також пропонує комплексну медичну допомогу, яка включає не лише діагностику та лікування захворювань, а й профілактичну допомогу. Завдяки цьому можна скористатися лабораторними дослідженнями, візитами до спеціаліста, а також послугами реабілітації та фізіотерапії.

Наприклад, приватний медичний центр “Полі-клініка” працює за такими основними напрямками:
1. Терапія;
2. Педіатрія;
3. Ендокрінологія;
4. Гінекологія;
5. Ревматологія;
6. Масаж.

Окрім вище наведеного policlinika.com.ua пропонує також додаткові послуги, такі як дієтологічні або психологічні консультації, які допоможуть зберегти здоров’я та бадьорість надовго.

Вища якість медичного обслуговування

Приватна медична допомога також може запропонувати вищу якість медичної допомоги, ніж державна.Лікарі та спеціалісти, які працюють у приватних клініках та лікарнях, зазвичай мають більше часу на одного пацієнта, а також мають доступ до сучасних пристроїв та технологій. Завдяки цьому можна розраховувати на точнішу діагностику та більш ефективне лікування, що дозволить швидше одужати.

Індивідуальний підхід до пацієнта

Медична допомога у приватних закладах також пропонує індивідуальний підхід до пацієнта. Як уже зазначалося, лікарі та спеціалісти, які працюють у приватних клініках та лікарнях, мають більше часу для консультацій та бесід з пацієнтами. Це дозволяє краще зрозуміти їхні потреби та цілісне уявлення про здоров’я: не лише через вузьку призму симптомів. Індивідуальний підхід до захворювання значно підвищує шанси на ефективне лікування та одужання.