Субота , 27.04.2024

У Гусятині водійка “Ауді” за п’яну їзду отримала 34000 грн штрафу

Гусятинський районний суд призначив покарання для водійки, яка повторно протягом року керувала транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

жінка за кермом

Як зазначається у матеріалах справи, порушення було зафіксовано 10 січня 2023 року у селі Васильківці, що на Гусятинщині. Під час спілкування та перевірки документів правоохоронці помітили у кермувальниці явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Від проходження огляду на стан сп’яніння на місці зупинки та у медичному закладі жінка відмовилася, чим порушила п. 2.5 Правил дорожнього руху. Кількома місяцями раніше ця водійка уже притягувалася до відповідальності за нетверезу їзду.

Тому в даному випадку на неї склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП ( повторне впродовж року керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого виду сп’яніння або під впливом лікарських препаратів).

У судові засідання водійка кілька разів не з’явилася, тому справу розглянули без її присутності.

Дослідивши матеріали, Гусятинський районний суд постановив водійку автомобіля “Ауді А4” визнати винною у вчиненні порушення ч. 2 ст. 130 КУпАП та призначив їй покарання у вигляді штрафу у розмірі 34000 гривень.

Читайте також:
Майже три проміле: у Бережанах водій “Лади” за п’яну їзду отримав 17000 грн штрафу