Понеділок , 06.05.2024

Велосипеди MERIDA: яку модель обрати?

Хороший велосипед – це той, на якому просто зручно їздити. Тому, перш ніж прийняти остаточне рішення про покупку, варто подумати, де і як часто велосипеди Merida  будуть використовуватися.

велосипед Меріда

Види велосипедів

На даний момент на ринку представлено багато категорій велосипедів. Ось найпопулярніші з них:
1. Кросові велосипеди – універсальні для їзди по асфальту і гравію;
2. Трекінгові велосипеди – для відпочинку зі зручним положенням для сидіння та туристичним спорядженням;
3. Міські велосипеди – для неспішної їзди по місту;
4. Гірські велосипеди – для їзди по складнішій місцевості;
5. Молодіжні велосипеди (для юніорів) – ровери для хлопців і дівчат різного віку;
6. Велосипеди циклокрос – продуктивні велосипеди для розваг і трюків.

У пропозиції компанії MERIDABIKES.IN.UA  є усі ці види велосипедів як для дорослих, так і для підлітків.

Кросовий велосипед та його особливості

Цей тип велосипеда є найбільш універсальним рішенням для людей, які не люблять обмежень. На ньому можна досить швидко пересуватися по асфальту, тому що він має полегшену конструкцію. Кросові велосипеди в пропозиції MERIDA BIKES – це зручне положення під час їзди, яке поєднується з малою вагою велосипеда. Ретельно розроблена рама має чудову геометрію як у чоловічій, так і в жіночій версіях. Великі колеса дозволяють комфортно їздити по різних поверхнях, а якісний амортизатор забезпечує розвантаження рук на нерівних поверхнях.

Трекінговий велосипед та його особливості

Трекінгові велосипеди компанії MERIDA BIKES UKRAINE – це в основному більш туристична версія кросових велосипедів. Їх рама сконструйована таким чином, щоб під час їзди можна було сидіти у зручнішому вертикальному положенні. Крім того, вони мають в оснащенні необхідні аксесуари Меріда, корисні під час будь-якого тривалого маршруту.Трекінгові велосипеди – дуже поширений вибір людей, які щодня їздять на них на роботу в місто, а у вихідні чи свята виїжджають на природу з необхідним багажем.

Міський велосипед та його особливості

Міські велосипеди компанії MERIDA BIKES Україна, як видно з назви, найкраще підходять для їзди по місту. Зручна, але набагато важча рама гарантує вертикальне положення під час їзди та легшу посадку та сходження з велосипеда.

Гірський велосипед та його особливості

гірський велосипед Меріда

Гірські велосипеди MERIDA BIKES Україна розроблені для дещо більших труднощів на бездоріжжі. Міцна конструкція рами, яка у випадку гірських велосипедів має дещо спортивніші характеристики, забезпечує ефективну їзду за будь-яких умов. Передні амортизатори з ходом 100 мм забезпечать комфорт при більш важких спусках по нерівних поверхнях.

Велосипед для юніора

Велосипеди для юніорів – це в широкому сенсі категорія, яка включає двоколісники для молоді різного віку. Очевидно, що для підлітків найважливіше — це розважатися, мати гарний стиль і приймати все нові й нові виклики. Ось чому пропозиція MERIDA BIKES UKRAINE включає повний спектр моделей у багатьох розмірах, адаптованих для хлопчиків і дівчаток різного віку.

Циклокрос велосипеди – що це таке?

велосипеди Меріда

Циклокрос велосипеди – це особливий тип велосипедів, призначених для фристайлу, трюків на рампах або грунті. Йдеться не про саму їзду на велосипеді, а про розваги з друзями. Ці велосипеди не перевантажені аксесуарами, а їх оснащення в основному базується на кількох основних елементах: міцна сталева рама, маленькі 20-дюймові колеса, спеціальний ротор на кермі та хороші гальма спереду та ззаду. Лінійка MERIDA BIKES ідеально відповідає всім цим вимогам, будучи чудовою пропозицією для всіх, хто хоче почати свою пригоду з трохи складнішої їзди.

Велосипеди MERIDA – хороша якість за доступну ціну

MERIDA BIKES Україна – український бренд, який створює солідні велосипеди в гарному стилі та за дуже доступними цінами. Мета компанії – зробити велосипеди доступними для всіх любителів двох коліс. Розумні ціни підтверджують збалансоване співвідношення між якістю та можливостями пересічних покупців.

Не кожен хоче мати дорогий велосипед з першокласним обладнанням, якщо користується ним лише зрідка. Важливо, щоб велосипед був функціональним, ефективно справлявся з різними умовами і забезпечував комфортну їзду. Ось такими є велосипеди MERIDA.