Понеділок , 29.04.2024

Вісім травмованих: у поліції розповіли деталі аварії, що трапилася біля Теребовлі

Вісім потерпілих, але кількість може бути й більшою – це наслідки автопригоди, яка трапилася 3 січня близько 12:20 в селі Кровинка, що поблизу Теребовлі.

автобус аварія

На автодорозі «Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече» зіткнулися рейсовий мікроавтобус та легковий автомобіль, інформують у прес-службі поліції Тернопільщини.

За попередніми даними, водій автомобіля “Volkswagen Passat” на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із мікроавтобусом “MercedesBenz”, який здійснював пасажирські перевезення за напрямком «Тернопіль – Кошилівці».

На момент аварії і в легківці, і в автобусі були пасажири. Наразі відомо про вісім потерпілих, але кількість травмованих може зростати, бо люди продовжують звертатися за меддопомогою.

Пасажирів та водія із “Volkswagen Passat” витягували з металевої пастки рятувальники.

Причини ДТП встановлять слідчі. Вирішується питання про внесення даного факту в ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ.

P. S. За уточненою інформацією від поліції, кількість травмованих у цій аварії зросла до 11 осіб. 20-річний водій автомобіля “Volkswagen Passat” виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із рейсовим автобусом “Mercedes-Benz”. На момент аварії в автівці, крім водія, було троє пасажирів віком від 16 до 19 років. Їх усіх госпіталізували.

Потрапив до лікарні й кермувальник маршрутки та його шестеро пасажирів. За даним фактом працівники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту  відкрили провадження відповідно до частини 2 статті 286 ККУ.

автобус дтп

ДТП кровинка

Читайте також по цій темі:
Поблизу Теребовлі зіткнулися рейсовий автобус і легковик: 4 людей травмовано