Середа , 08.05.2024

Автомобілі Ford: де купити запчастини відомого бренду?

Ford – світовий бренд, що випускає одні з найкращих автомобілів. Оригінальні запчастини “Форд”, якими оснащувалися машини від початку заснування компанії, повинні були бути дешевими, що робило ці транспортні засоби доступними для всіх.

запчастини Ford

Засновник компанії поставив перед собою мету випускати доступні автомобілі, і йому це вдалося, оснастивши авто стандартними запчастинами для Ford. Українським клієнтам пропонуються як запчастини Ford, сервісне обслуговування запчастин Ford, так і різні моделі автомобілів: компактні, сімейні, повнопривідні, вантажні, пасажирські та корпоративні.

Оригінальні запчастини Ford – широкий вибір 

Щоб купити запчастини відомого світового бренду, найкраще відвідати інтернет-магазин Ford.org.ua. В каталозі представлені деталі на всі моделі автомобілів Форд. Таким чином можна заощадити час і знайти те, що потрібно, всього за кілька хвилин.

В автомагазині представлені автозапчастини для Ford, в тому числі:
газозаправне обладнання, паливні системи,
клапан вентиляції паливного бака bv6z9d289r;
деталі охолодження двигуна,кабіни та компоненти,елементи колісного вузла,
освітлення та інші.

Інтернет-магазин Ford.org.ua вигідно відрізняє:
короткий термін доставки;
гарантія довговічності комплектуючих;
значна економія, яку ви отримаєте, замовляючи запчастини.

Як зробити замовлення?

Просто зайдіть на портал Ford.org.ua і виберіть автомобільні запчастини відповідно до категорій онлайн-каталогу або він-коду.
Магазин пропонує серед іншого:
1. автозапчастини для техобслуговування – гальмівні колодки, датчики, електросистема, підготовка та подача повітря, свічки запалювання, паливна система;
2. деталі кузова – днище, рама, дах, вікна, захисні дуги, надставки коліс;
3. моторне масло, масло для кондиціонерів, компресорне масло, індустріальне масло;
4. охолоджуючі рідини, гальмівні рідини;
5. автохімія – для кондиціонерів, аромати, проф, пасти, герметики, клей;
6. аудіоакустика, електроніка – пристрої допомоги водієві, автовідео.

Оригінальні запчастини Ford в найкращому асортименті

В інтернет-магазині Ford.org.ua представлений широкий асортимент оригінальних запчастин Ford, що відрізняються відповідним співвідношенням ціни та якості. Окрім зручності покупок, тут дбають про якість продукції. Таким чином найкращі запчастини Ford потрапляють до клієнтів.

Електронний каталог запчастин Ford містить тільки нові та оригінальні запчастини, а також сертифіковані аналогові запчастини для всіх типів автомобілів Ford.Замовлення можна зробити онлайн або по телефону. Таким чином можна придбати автозапчастини для свого автомобіля у дуже стислі терміни!