Субота , 27.04.2024

Будівництво ангарів під ключ – де замовити?

Завдяки поєднанню креативності з функціональністю та ергономічністю сучасні ангари є ефективними приміщеннями в усіх відношеннях.

ангари

Компанія “Сервісстрой” дбає про кожну деталь і здійснює будівництво ангарів під ключ з урахуванням усіх побажань замовників. Компанія багато років надає комплексні послуги від проектування до будівництва комерційної нерухомості.

Переваги сучасних ангарів та їх застосування

Сучасні ангари користуються великою популярністю і є важливим моментом у розвитку компанії. Вони вже деякий час успішно замінюють класичні цегляні будівлі. Це виправдано з кількох причин, зокрема:
1. мінімізація витрат;
2. короткий термін будівництва;
3. сучасний дизайн та можливість інтеграції будівлі в навколишню інфраструктуру;
4. відмінне співвідношення ціни та якості;
5. можливість подальшої модифікації;
6. екологічність і ергономічність;
7. можливість заїзду в ангар незалежно від пори року.

До безсумнівних переваг також відноситься висока довговічність і міцність. Сендвіч-панелі, які використовуються для будівництва, мають чудові теплоізоляційні властивості. Крім того, можна легко адаптувати інтер’єр приміщення до виду бізнесу.

Спектр використання ангарів

Сучасні ангари ідеально підходять як виробничі цехи в багатьох галузях промисловості. Завдяки своїй висоті в них успішно розміщуються великогабаритні машини. Їх також можна використовувати як склади та вмістити багато стелажів для зберігання. Однак це не єдине застосування таких споруд.

Завдяки додатковій ізоляції ці приміщення можна пристосувати під цілорічні спортивні зали. Вони також добре працюватимуть як логістичні центри. Даний тип споруд також можна використовувати для проведення ярмарків і виставок. Менші сталеві ангари можна використовувати в промисловості або сільському господарстві як продовольчий склад.

Характеристики сучасних ангарів

Основу ангару складають сталеві колони, балки даху та обшивка. Оздоблення стін і даху складається з сендвіч-панелей або сталевих листів. Завдяки такому рішенню конструкція стійка до погодних умов. Деталі, які використовуються для будівництва ангару, є однотипними, тому об’єкт можна легко розширити. Також можливий демонтаж без пошкодження каркаса конструкції.

Сучасні ангари мають дуже великі можливості будівництва навіть для найвимогливіших інвесторів. Завдяки цьому вони можуть відповідати обмеженням щодо конкретної площі, планування простору, навантажень, технологічних вимог. Універсальна специфіка та можливість інших адаптацій означає, що зміна способу використання не буде проблемою.