Субота , 27.04.2024

ТОП пристроїв для відпочинку на природі

У теплу пору року популярно вибиратися за межі міста та відпочивати на природі. Це вдалий спосіб забути про метушню міста, подихати свіжим повітрям та розвіяти думки.

пікнік природа

Щоб відпочинок був комфортним, варто взяти із собою корисні гаджети. Розглянемо, які пристрої здатні вивести кемпінг на новий рівень зручності.

Зарядні станції: необхідність для тривалих вилазок

Зарядна станція — прилад, який дає змогу заряджати різні гаджети: від смартфонів до ноутбуків. Це вдалий вибір, якщо любите вилазки на кілька днів. Прилад набагато потужніший, ніж Power Bank, його вистачить на зарядку декількох пристроїв одночасно. Бренди пропонують техніку з різними характеристиками. Для кемпінгів користувачі часто вибирають портативні електростанції Bluetti, адже серед асортименту виробника легко підібрати модель на будь-який бюджет. Під час купівлі рекомендуємо звернути увагу на такі характеристики техніки:

  1. місткість батареї;
  2. номінальна потужність;
  3. вихідні роз’єми.

Крім цього, враховуйте особливості обладнання. Моделі з «фішками» більш зручні та комфортні у використанні.

Портативна колонка: створити атмосферу легко

Бездротові аудіосистеми — популярні пристрої для походів, вечірок та відпочинку на природі. Портативні колонки з’єднуються зі смартфоном або планшетом за допомогою Bluetooth. Під час вибору бездротової периферії зверніть увагу на такі технічні параметри:

  1. версія Bluetooth;
  2. клас захисту від пилу та вологи;
  3. потужність;
  4. час автономної роботи;
  5. роз’єми та додаткові інтерфейси.

Серед користувачів популярні моделі з підсвічуванням корпусу або кнопок. Якщо любите вибиратися на природу до річки, озера або іншої водойми, радимо придбати пристрій із високим класом захисту від вологи. Для кемпінгу можна вибрати колонку з ліхтарем або функцією Power Bank.

Що ще взяти з собою

У деяких природних зонах заборонено розводити багаття. У такому випадку можна взяти із собою електричну шашличницю або пристрій для барбекю. Це безпечний спосіб посмажити м’ясо, не спричинивши пожежу в лісовій місцевості. Для барбекю на електричному пристрої радимо придбати генератор. Можна купити обладнання, що працює на двох типах палива. Головне — генератор має перевершувати шашличницю чи барбекю за потужністю.

Один із найнеобхідніших пристроїв — ліхтар із функцією захисту від москітів та комарів. Його можна облаштувати біля намету, щоб комахи не порушували сон на природі, або коло столу ввечері. Крім електричних та інших приладів, не забудьте знаряддя для пікніка. Можна купити одноразовий посуд, вологі та сухі серветки, взяти із собою плед або покривало, намет. Популярні гамаки, які розміщують між двох дерев. За правильної підготовки відпочинок на природі буде максимально комфортним.