Субота , 27.04.2024

50 ударних дронів від Тернополя для наших спецпризначенців – Сергій Надал

29 лютого передали ще 50 дронів FPV в комплекті з акумуляторами для одного зі спецпідрозділів.

Надал спецпризначенці

Наші «специ» перебуваються безпосередньо на передовій в зоні бойових дій, де ефективно нищать окупанта. Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Пряма мова мера

За словами міського голови, спецпризначенці звернулися з відповідним запитом до мерії.

«Наші спецпризначенці перебувають безпосередньо на передовій. Їм вкрай необхідні ударні дрони, які зараз відіграють на фронті одну з вирішальних ролей. Як тільки отримали запит на дрони, максимально швидко їх закупили та передали нашим Героям-захисникам. Вони допоможуть їм ще ефективніше знищувати рашистів. Дякую всім платникам податків. Завдяки Вам військові регулярно отримують необхідне їм обладнання та техніку», – заявив Сергій Надал.

Нагадаємо

Вчора 28 лютого міська рада Тернополя закупила для наших захисників 290 FPV-дронів. Ударні дрони отримають шість військових частин та Національна поліція.

27 лютого 2024 року міська рада Тернополя передала на фронт для наших військових чергову партію з 100 FPV-дронів у комплекті. Минулого тижня для військових передали 180 FPV-дронів, чотири квадрокоптери Mavic. Також тривають закупівлі квадрокоптерів DJI Mavic, комп’ютерної техніки та іншого потрібного обладнання для потреб військовослужбовців.

Читайте також:
Міська рада Тернополя закупила для фронту ще 290 ударних дронів, тепловізори, радіостанції та інше обладнання