Неділя , 28.04.2024

Майстерня Фотобум: оперативне виготовлення поліграфічної продукції

Майстерня Фотобум пропонує широкий вибір рекламних матеріалів – від традиційних до тих, що відповідають сучасним тенденціям маркетингу.

Тут https://fotobum.com.ua/poligrafiya/ можна швидко та недорого надрукувати потрібні рекламні матеріали, і ви завжди будете задоволені їх якістю.

Друк рекламних матеріалів на замовлення

Найвища якість рекламних матеріалів, які пропонує майстерня Фотобум, гарантується не тільки багаторічним досвідом, але й сучасним обладнанням для офсетного та цифрового друку, а також палітурного друку. Якщо потрібна одна зі стандартних форм реклами, або навпаки – ви робите щось зовсім нестандартне і для реалізації вашого проекту потрібен досвідчений поліграфічний партнер, друкарня Фотобум – найкращий вибір для вас.

Офсетний та цифровий друк

На сьогоднішній день офсет є однією з найпоширеніших технік друку. Офсетний друк вимогливий, але забезпечує набагато кращу якість друку, ніж інші методи. При великих замовленнях виходить найкраще поєднання якості та рентабельності. Необхідність підготовки матриці означає, що офсетний друк пов’язаний з початковими витратами, яких немає у випадку цифрового друку, але які значно зменшуються при великій кількості.

Технологія цифрового друку завойовує ринок поліграфії. Це дозволяє реалізувати проекти в будь-якій кількості примірників. Цифровий друк – це елегантні, персоналізовані чи вишукані маркетингові матеріали для кожного бізнесу – від великих клієнтів до малих і середніх підприємств. Дешевий цифровий друк також означає доступ до професійного друку для індивідуальних клієнтів, яким потрібні високоякісні матеріали для друку, наприклад, весільні запрошення.

Рекламні матеріали та упаковка

Друк листівок, плакатів, всіляких рекламних папок і каталогів. Фірмові календарі, блокноти, тематичні наклейки – це лише початок довгого переліку поліграфічної продукції, яку пропонує Фотобум за надзвичайно вигідними цінами. При їх підготовці повністю використовуються можливості цифрового та офсетного друку.

Дешевий друк

Друкарня Фотобум – це ідеальний баланс між високою якістю, швидкістю виконання та ціною. Компанію вигідно відрізняє якість, гнучкі терміни виконання та привабливі ціни. Ви можете замовити друк дешево завдяки гарячим пропозиціям і привабливим акціям для активних клієнтів.
Друкарня також надає супутні послуги:
1. Друк фотографій;
2. Кольоровий друк;
3. Широкоформатний друк;
4. Дизайн поліграфії;
5. Брошурування на пружину.

Друк поліграфії майстерня Фотобум здійснює з готових макетів клієнта, але у випадку необхідності тут завжди готові допомогти з розробкою макетів.