Субота , 27.04.2024

Тернопільська “Нива” не переїде до Львова: офіційна заява клубу

Футбольний клуб “Нива” Тернопіль оприлюднив офіційну заяву з приводу свого можливого переїзду у Львів.

Нива Тернопіль

“Вчора соціальними мережами, та різними спортивними медіаресурсами почала ширитись інформація про можливий переїзд команди у місто Львів.

«Нива» Тернопіль – команда із довготривалою історією, яка користується популярністю та любовʼю серед вболівальників не тільки у рідному місті, а й за його межами.

Увесь керівний штаб клубу спростовує дану інформацію стосовно зміни місця розташування та закликає довіряти лише надійним джерелам інформації.

«Нива» продовжуватиме як і раніше писати свою історію у Тернополі, де разом із Вами, наші дорогі вболівальники, будем розділяти наші спільні перемоги!” – йдеться у заяві клубу.

Звідки взялася інформація про переїзд до Львова?

Тренер Ігор Климовський у нещодавньому інтерв’ю “Українському футболу” розповів про свій незначний  період роботи у тернопільській “Ниві”. Відповідаючи на одне із запитань журналіста, він висловив припущення про те, що тернопільський клуб у найближчому часі може перебазуватися до Львова. Мовляв, у “Ниву” прийшов львівський інвестор, який серйозно взявся за формування сильної команди, і не виключено, що він захоче перетягнути клуб у Львів.

Цей шматок інтерв’ю швидко підхопили деякі спортивні медіа-ресурси та блогери і почали тиражувати сенсаційну новину про переїзд “легендарного футбольного клубу” з Тернополя до Львова.

Читайте також:
Збірна України перемогла Боснію та вийшла у фінал плей-офф відбору на Євро-2024