Субота , 27.04.2024

Ватра 80-х та “Піккардійська Терція” запрошують тернополян на концерт до дня народження Ігоря Білозіра

“Від Бога наша пісня, наша мова” – 24 березня, у 69-ту річницю від дня народження Ігоря Білозіра, у ПК “Березіль” у Тернополі відбудеться концерт пісень видатного українця.

Ватра і Піккардійська терція

Початок події о 18:00, повідомляють організатори.

Ігор Білозір – “останній романтик української естради”, відомий композитор та виконавець, народний артист України, життя якого трагічно обірвалось після жорстокого побиття прихильниками “русского міра”. Його пісні й до сьогодні звучать у серцях багатьох!

У 69-ту річницю від дня народження Ігоря Білозіра, у виконанні легендарної “Ватри” 80-х, “Піккардійської Терції”, поета Богдана Стельмаха та відомих виконавців – Мар’яна Шуневича, Анастасії Чубінської, прозвучать улюблені пісні різних поколінь: “Мамина світлиця”, “Не сип, мила, скла”, “Ніби вчора, рідна мамо”, “Перший сніг”, “Пшеничне перевесло”. Спогадами про Ігоря Білозіра поділиться Ольга Гошовська (друга дружина композитора).

Також події, присвячені Ігорю Білозіру відбудуться в Івано-Франківську (23 березня) та Львові (25 березня – 2 концерти).

“Приходьте разом з рідними і близькими вшанувати пам’ять видатного композитора та виконавця, а також співати улюблені хіти разом з легендарними артистами! І хай зазвучить пісня білозоро-неозоро!” – запрошуються на подію організатори.

24 березня / 18:00

Тернопіль, ПК “Березіль”

Квитки тут:  https://bitly.ws/3fiUd

Читайте також –
Колискові з українською душею у виконанні MamaRika і KOLA: бренд Малютка випустив унікальний альбом