Понеділок , 29.04.2024

Корм холістик для котів: які переваги та особливості

Більшість власників орієнтуються на високу якість корму, вибираючи продукти, які краще відповідають природним потребам їхніх вихованців.

корм для котів

Також все більшої популярності набувають корми типу холістик, які відрізняються від інших продуктів цього типу своїм унікальним складом і способом виробництва. Що таке корм холістик для котів і чому його варто вживати?

Що таке холістик корм?

Корми Holistic є важливим елементом нового підходу до лікування та догляду за тваринами. Йдеться не лише про збереження здоров’я та кондиції домашніх тварин. Холістичний корм містить лише натуральні інгредієнти, які впливають не тільки на організм домашнього улюбленця, а й на його психіку та самопочуття. Завдяки різноманітності та високоякісним інгредієнтам корм задовольняє всі харчові потреби кота та захищає його від можливих недоліків.

Відмінності між звичайним і холістичним харчуванням

Корми Holistic виробляються з використанням високоякісних інгредієнтів, без додавання штучних речовин, шкідливих для кішки. Однак звичайний корм для тварин часто містить продукти, які не відповідають потребам м’ясоїдних тварин. Вміст необхідного для кішки тваринного білка знижується на користь білка рослинного походження, який не має більшої цінності для кішки і просто важче засвоюється. Корми, які відповідають принципам холістичного догляду, легко засвоюються та доповнені натуральними пребіотиками, травами та фруктами, які благотворно впливають на функціонування всього тіла та розуму нашого вихованця.

Склад холістичного харчування

Холістичні корми засновані на кількох джерелах тваринного білка. Завдяки такому харчуванню легше збалансувати рівень амінокислот і запобігти дефіциту. Кішка – сувора м’ясоїдна тварина, тому тваринний білок повинен складати основу її раціону. Цій умові відповідають холістичні корми.

У складі даного виду продуктів обмежений вміст вуглеводів і повністю виключені глютенові продукти, такі як зерна злаків. Їжа збагачена речовинами, що полегшують травлення і засвоєння вітамінів, наприклад, пивними дріжджами.

Холістична їжа також багата антиоксидантами та природними пребіотиками, які зміцнюють імунну систему. Все це робить цілісну дієту рекомендованою котам, які страждають на алергію, харчову непереносимість, проблеми з сечовивідними шляхами або після кастрації.

Чому варто обирати корм холістик для котів?

Холістик становить серйозну конкуренцію звичайним кормам для домашніх тварин. На такий спосіб харчування варто звернути увагу тим, хто шукає якісний, поживний продукт з високим вмістом білків і жирів. Вибираючи холістичний корм, можете бути впевнені, що ваш вихованець отримає всі необхідні поживні речовини, а його раціон буде повністю збалансованим і збагаченим додатковими вітамінами, пребіотиками, травами та антиоксидантами.