Вівторок , 30.04.2024

Козівським поліцейським п’яний водій давав хабаря, а вони не взяли

1200 гривень житель Тернополя пропонував співробітникам поліції селища Козова, аби відкупитися від адміністративної відповідальності за керування транспортом у нетверезому стані.

поліція протокол

Про це сьогодні, 16 квітня, повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

На лінію 102 надійшло повідомлення від інспектора групи реагування патрульної поліції про те, що за порушення правил дорожнього руху у селі Дибще Козівської громади зупинено автомобіль марки “BMW”. Спілкуючись з водієм, поліцейські помітили, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Під час складання адміністративного протоколу водій всіляко намагався «залагодити питання», пропонуючи патрульним гроші. Факт пропозиції неправомірної вигоди задокументувала слідчо-оперативна група, що виїхала на місце події.

Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або до чотирьох років позбавлення волі. Окрім того, чоловік нестиме адміністративну відповідальність за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння – стаття 130 КУпАП.

Читайте також:
Уродженець Бережан у Тернополі продавав канабіс в електронних сигаретах