Вівторок , 07.05.2024

Садові крісла-кокони: які обрати і де замовити?

Садові крісла-кокони можуть стати окрасою будь-якого відпочинкового простору. Вони можуть бути пластиковими, дерев’яними або виготовленими з ротангу.

крісло кокон

Вибираючи ці меблі, важливо оцінити їх зручність і легкість. Особливу увагу можна звернути на крісло кокон двомісне, яке забезпечує максимальний комфорт та ідеально підходить для спільного відпочинку.

Стояче або підвісне крісло-кокон

Садові двомісні крісла кокони з ротангу приваблюють товстими м’якими подушками, які підвищують комфорт відпочинку. Вони також виготовляються як стояче крісло-кокон або підвісне крісло-кокон.

Модним і ефектним рішенням є підвісні садові крісла. Їхня форма нагадує гамак, але їх можна розмістити в будь-якій частині саду без необхідності додаткового підвішування. Крісло-кокон для балкона або тераси стане зручним і естетичним елементом облаштування такого простору, можна використовувати садовий кокон і в житлових інтер’єрах.

Крісло кокон – де його використовувати?

Крісло кокон – це модний, зручний і в той же час естетичний елемент облаштування прибудинкової території. Його можна розмістити на терасі, в саду і балконі, а при необхідності – навіть у власній вітальні. Крісло-кокон, також відоме як садовий або терасовий кокон, є особливим типом садових меблів, тому що його можна використовувати не тільки на вулиці навколо будинку.

У погану погоду або восени і взимку, коли садове крісло-кокон практично неможливо використовувати на відкритому повітрі, можна перенести його в приміщення та розмістити його у вітальні, спальні або навіть в дитячій кімнаті.

Садовий кокон – в чому його перевага?

Сидіння-кокон – це оригінальний елемент обладнання для саду, тераси та балкона, і навіть для житлових інтер’єрів будинку.

До переваг коконів, тобто підвісних садових крісел, можна віднести:
1. комфорт відпочинку;
2. дизайнерський стиль;
3. універсальне використання;
4. використання у вигляді садових гойдалок для дітей;
5. можливість переміщення крісла з місця на місце.

Садове крісло кокон – який матеріал вибрати?

Одне з рішень, яке доведеться прийняти, купуючи підвісне крісло-кокон для свого саду, тераси чи балкона, – це вибрати правильний матеріал, з якого воно буде виготовлено.

Зазвичай, за матеріалами виготовлення крісла-кокони бувають таких видів:
1. Крісло-кокон для саду з ротанга.
2. Металеве садове крісло-кокон.
3. Плетене крісло-кокон.
4. Дерев’яне крісло-кокон.
5. Тканинне крісло-кокон.

Замовити двомісні крісла кокони можна в Інтернет-магазині “Фабрики Української конструкції”. Вітчизняний виробник пропонує тільки якісні вироби за доступними цінами та з доставкою по всій Україні.