Неділя , 05.05.2024

Сухий душ медичний SHOWER PACK: інноваційний продукт для гігієни

Догляд за важкохворими та знерухомленими людьми пов’язаний з багатьма труднощами. Однією з них є гігієнічні процедури.

Неможливість повноцінно помитися викликає значний дискомфорт у пацієнта. Розв’язувати цю проблему можна з допомогою сухого душу.

Сухий душ: особливості комплектації та застосування

Сухий душ можна використовувати в медичних закладах і в домашніх умовах. В комплект засобу входить 7 рукавичок, запаяних з трьох сторін, в герметичній упаковці. Єдине, що знадобиться, щоб скористатися душем, це невелика кількість чистої води — 50 мл на одну рукавичку. Рідина активує спеціальний гіпоалергенний гель, яким вона просочена.

Застосування медичного сухого душу складається з кількох послідовних етапів:

  1. Розпакувати рукавицю і одягнути собі на руку.
  2. Змочити її водою.
  3. Кілька разів енергійно стиснути та розтиснути руку, щоб по рукавичці рівномірно розподілилася волога і з’явилася піна.
  4. Обережно, круговими рухами намилити тіло пацієнта, опускаючись зверху вниз.
  5. Витерти шкіру м’яким рушником.
  6. Утилізувати використаний засіб.

Перед початком процедури бажано, якщо є така можливість, постелити вологовбираючу гігієнічну пелюшку. Іноді однієї рукавиці може бути недостатньо для завершення процедури. В такому випадку треба розпакувати наступну.

Шкіру хворого потрібно витирати насухо з допомогою одноразового рушника. Робити це слід дуже акуратно. Пам’ятайте, що залишки вологи можуть спровокувати появу попрілостей та подразнень. Рушник має добре вбирати вологу, не залишаючи на тілі ворсинок та ниток. Гарним варіантом є вироби з нетканої тканини, наприклад спанлейсу.

Під час купання потрібно особливо увагу приділяти фізіологічним складкам та ділянкам між пальцями. Після витирання на шкіру можна нанести зволожувальний бальзам чи лосьйон, а для подразнених ділянок використати лікувальну мазь або крем.

Обтирання із застосуванням душу Shower Pac може повністю замінити купання. Це покращує самопочуття та психологічний стан хворого.

сухий душ медичний

Переваги сухого душу Shower Pak

Сухий медичний душ є хорошою  альтернативою повноцінному миттю в душі чи ванні, якщо його здійснити неможливо. Він має ряд важливих переваг порівняно зі звичайними підручними засобами. Зокрема це:

  • універсальність застосування;
  • безпечність для здоров’я;
  • зручність та простота у використанні;
  • ефективність проти різних видів забруднень;
  • економічність і доступність.

Медичний сухий душ Shower Pac можна застосовувати незалежно від типу шкіри. Він не містить барвників та алергенів, тому його можна застосовувати навіть при догляді за чутливою шкірою немовлят.

Одноразові душі містять бактерицидні компоненти. Вони є стерильними, тому не можуть стати причиною появи інфекції чи грибкових захворювань, до яких вразливі знерухомлені хворі. Гелі не створюють неприємного відчуття липкості на шкірі, не пересушують її.

Викорчовувати сухий душ дуже просто та зручно. Для цього не потрібно ні спеціальних навичок, ні додаткових пристосувань. Завдяки компактним розмірам сухий душ можна брати з собою в похід чи подорож. Він ефективно змиває шкіри бруд, пил, залишки косметичних та лікувальних засобів. Створює відчуття свіжості та комфорту.

Ціна засобу є цілком доступною для споживачів. Ви переконаєтеся в цьому, якщо завітаєте на сайт компанії-виробника Shower Pack. Наша продукція немає аналогів в Україні. Сухі душі особливо актуальні в теперішніх умовах і багато користувачів переконалися у їх зручності та ефективності.