Вівторок , 30.04.2024

У Кременці затримали хабарника, який за 12000 грн помагав отримати посвідчення водія

На Тернопільщині затримали чоловіка, який допомагав вирішувати питання” щодо здачі іспитів для отримання водійських посвідчень.

хабарник

Про це сьогодні, 15 квітня, повідомили у прес-службі  Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

“За процесуального керівництва Тернопільської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру 57-річному місцевому мешканцю за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 3 ст. 369-2 КК України)”. – йдеться у повідомленні.

За даними слідства, підозрюваний за 12 тисяч гривень пообіцяв двом особам допомогти зі здачею практичного іспиту з водіння та отриманням відповідних посвідчень. Для «вирішення питання» він мав вплинути на посадовців сервісного центру МВС України у м. Кременець на Тернопільщині.

Затримали підозрюваного у порядку ст. 208 КПК України – під час одержання половини від обумовленої суми. Решту він отримав у вигляді авансу напередодні.

Наразі йому обрано запобіжний захід, встановлюється причетність до злочину інших осіб.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління у Тернопільській області за оперативного супроводу Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Читайте також:
Важке поранення: у Бережанах чоловік вдарив товариша ножем у живіт