Понеділок , 29.04.2024

У Великій Березовиці грабіжник напав на молоду жінку та вчинив сексуальне насильство

Сексуальне насильство (стаття 153) та грабіж (ч. 4 стаття 186) – підозру за даними статтями Кримінального кодексу України оголосили слідчі жителю селища Велика Березовиця.

ліс

За вчинені протиправні дії чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до десяти років.

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

29 березня до Тернопільського відділення поліції №1 із заявою про напад та грабіж звернулася жителька обласного центру. 28-річна жінка повідомила, що неподалік залізничної колії біля лісу в смт Велика Березовиця близько 20:00 на неї напав невідомий чоловік і вчинив щодо неї сексуальне насильство. Після цього він витягнув із гаманця своєї жертви гроші та втік.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники кримінальної поліції встановили особу нападника – це житель Тернопільського району 1997 року народження. Чоловік у скоєному зізнався. Його затримали відповідно до статті 208 КПК. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює Тернопільска окружна прокуратура.

Підозрюваний уже потрапляв в поле зору працівників поліції за наркозлочини та заволодіння автотранспортом. Триває слідство.

Читайте також:
В аварії поблизу Тернополя загинув молодий чоловік