Неділя , 23.06.2024

Автономний обігрівач для автомобіля – більше комфорту на чотирьох колесах

Автономний автомобільний обігрівач можна легко встановити в більшість транспортних засобів.

автономний обігрівач

Залежно від потреб і доступного простору, можна вибрати високоякісний автономний обігрівач https://xn--80aayk1aj3e.com.ua/ua/g27390629-avtonomnye-dizelnye-vozdushnye, який гарантує комфорт, безпеку і свободу в холод, мороз і негоду. Надійна, компактна і потужна автомобільна автономка із мінімальним споживанням палива забезпечуватиме комфорт водія та його пасажирів впродовж багатьох років.

Автономний обігрівач для всіх видів транспортних засобів

Втім, водії легкових авто не єдині, хто може скористатися додатковим обігрівачем. Ідеально підібрані автономні обігрівачі Джміль і  LF Bros також підійдуть для вантажівок, фургонів, човнів, сільгосптехніки та гаражів.Автономка встановлюється в кабіні водія або у салоні.

Повітря нагрівається безпосередньо і особливо підходить для внутрішніх приміщень, де люди проводять тривалий час. Автономний обігрівач повітря працює дуже тихо і може працювати протягом ночі, створюючи приємний клімат у приміщенні.

Переваги автономки

Якщо вирішите встановити автономний обігрівач для авто, ви отримаєте – більше часу, більше комфорту, більше безпеки. Відкрийте для себе численні переваги додаткового обігрівача:
1. Безпека особливо важлива взимку. Дні коротші, видимість обмежена, а рух транспорту не менш інтенсивний. Дизельний автономний обігрівач дозволяє значно швидше очистити лобове скло від снігу та льоду, а також обігріти салон, аніж це робиться за допомогою пічки. Крім того, виключається ризик запотівання вологи. Отож, в дорогу можна вирушати з ідеально чистими вікнами та добре прогрітим салоном.
2. Комфорт завдяки ідеально контрольованій температурі салону автомобіля. Ні холодні пальці, ні товстий одяг не порушують вашу моторику. Автономні обігрівачі з онлайн-магазину Альтаїр зроблять ваш автомобіль місцем комфорту – будь-де та будь-коли.
3. Ресурсозбереження – в усіх відношеннях. Двигун, попередньо нагрітий дизельним автономним нагрівачем, зменшує навантаження та споживання. Добре для двигуна, краще для навколишнього середовища, ще краще для вашого гаманця.

Як працює автономний обігрівач?

Автономний обігрівач запускається за допомогою елемента керування. Час запуску також можна попередньо запрограмувати, щоб додатковий нагрівач запускав процес нагріву самостійно або за допомогою дистанційного керування. Паливо, дизельне або бензинове, подається з бака в камеру згоряння додаткового нагрівача через паливопровід.

Кисень надходить у камеру згоряння через впускний отвір для повітря для горіння. Свічка розжарювання запалює паливно-повітряну суміш.Тепло в камері згоряння передається циркулюючій охолоджуючій воді та подається в теплообмінник нагрівача через циркуляційний насос.Автономний вентилятор автомобіля розподіляє нагріте повітря по салону транспортного засобу.

Купити автомобільний обігрівач онлайн

Придбайте додатковий обігрівач Джміль чи LF Bros і забезпечте максимальний комфорт і безпеку в морозну пору. У магазині Альтаїр є вибір, щоб забезпечити численні переваги комфортного обігрівача. Скористайтеся технічним ноу-хау та недорогими спеціальними пропозиціями. Доставка здійснюється оперативно у всі регіони країни за допомогою популярних поштових сервісів.