Субота , 15.06.2024

Корм для котів холістік: чим корисний і де придбати?

Правильне збалансоване харчування є однією із складових фізичного здоров’я домашньої тварини.

котик

Більшість ветеринарів рекомендують використовувати сухий корм для харчування котів, який містить усі необхідні корисні речовини, вітаміни та мікроелементи. Ціна на хороший сухий корм для котів холістік визначається виробником і складом їжі.

Як правильно підібрати харчування?

Кошеня і дорослий котик потребують калорійної їжі, а для котів похилого віку затребуваними є корми, що легко засвоюються, без зайвих жирів. З цієї причини вибір правильного та збалансованого харчування є індивідуальним для кожного вихованця.

Щоб купити найкраще харчування для свого домашнього улюбленця недорого, слід враховувати багато різних критеріїв: клас – економ, преміум, або суперпреміум; вік – кошеня, дорослий кіт, кіт похилого віку; розміри – малі, середні, великі; потреби тварини – вагітні, стерилізовані та ін.

Склад сухих кормів преміум класу та класу суперпреміум включає тільки натуральні інгредієнти: м’ясо, риба, овочі, фрукти, вітаміни, корисні мікроелементи.

Такий тип кормів називається холістік. Його особливістю є відсутність не тільки різноманітних барвників та ароматизаторів, але й відсутність зерна. Тобто це беззерновий корм на основі м’яса або риби.

Він корисний для котів будь-якого віку і чудово підходить в тому числі для домашніх улюбленців з особливими потребами – вікових котів, які ведуть малорухливий спосіб життя, кастрованих та стерилізованих котів чи вагітних кішок.

Корми типу холістик позитивно впливають на травлення та покращують роботу кишково-шлункового тракту. Також вони забезпечують здоров’я шкіри та хутра у домашніх улюбленців, адже містять багато протеїну.

Де купити якісний корм для котів?

Зоомагазин “101 Далматін” пропонує замовити доставку преміум корму холістік за хорошою ціною. У каталозі магазину представлена ​​продукція від всесвітньо відомих торгових марок: Acana,  Orijen, CarniLove, Grandorf, Pronature Holistic, Nutram, Bwild та ін.

Усі клієнти мають можливість купити сухий корм для котів та собак з доставкою по Україні. Зоомагазин гарантує сертифіковану якість усіх товарів та оперативну доставку на будь-яку адресу у Києві. Також нещодавно відновлено доставку продукції по Харкову. В усі інші населені пункти України доставка здійснюється за допомогою популярних поштових сервісів.