Понеділок , 20.05.2024

На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям – Сергій Надал

Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської бригади Десантно-штурмових військ.

Надал дрони ЗСУ

Також мерія продовжує закуповувати ще сотні дронів для наших військових. Про це заявив міський голова Тернополя Сергій Надал.

За його словами, єгерям передали «бойові пташки» вартістю 1 043 850 гривень.

«Закупили та передали 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для 71 -ї окремої єгерської бригади десантно-штурмових військ. Закупівлю провели в рамках програми «Обороноздатність» загальною вартістю 1 043 850 гривень. Нехай тернопільські «пташки» добре та надійно служать, допомагають знищувати ворога на нашій рідній землі. Дякую платникам податків!», – заявив Сергій Надал.

Також міський голова розповів про нові дрони, які закуповує мерія.

«Тривають закупівлі для придбання техніки військовим, Оголошено нові процедури закупівлі для придбання розвідувальної техніки. Це 50 FPV-дронів, вартістю 800 000 грн, 100 безпілотних літальних апаратів «ГРІМ», вартістю 2 100 000 грн. Всі ці «бойові пташки» вже дуже скоро будуть працювати на передовій. Слава Україні», – підкреслив Сергій Надал.

Нагадаємо

6 травня мерія передала для тернопільських Героїв-захисників ще один квадрокоптер DJI Mavic 3T. Також закуповує додатково 150 дронів різних типів.

Перед Великоднем міський голова Тернополя відвідав наших Героїв на передовій. Зокрема передав 30 FPV-дронів, зарядні станції, великодні смаколики бійцям підрозділу «Карпатська Січ» імені Олега Куцина.

Також тепловізійні приціли, Мавіки 3-Т, маскувальні сітки та великодні смаколики отримали наші Герої з 55 батальйону.

А хлопцям з 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади привезли паски до Великодня, смаколики, листи від маленьких тернополян, маскувальні сітки, тактичне взуття, ліхтарі та багато іншого.

Читайте також:
Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження