Субота , 15.06.2024

Переобладнання мікроавтобусів та мінівенів: як і де створити салон-преміум класу

Станом на сьогодні компанія “Аверс Центр” є лідером з переобладнання мікроавтобусів та мінівенів у Східній Європі.

салон авто

За плечима компанії https://avers-c.com.ua понад 20 років стажу на ринку автотюнінгу і 30 років досвіду роботи на ринку сервісного обслуговування авто.

“Аверс Центр” розпочав свою діяльність ще у далекому 1994 році коли в Україні ще тільки зароджувалася підприємницька діяльність. На той час це було невелике підприємство, яке займалося технічним обслуговуванням автомобілів.

За кілька років компанія зросла за рахунок розширення виробничих баз, а на початку 2000-их було утворено новий підрозділ, спеціалізацією якого був тюнінг автомобілів. Зараз цей напрямок діяльності є одним із ключових у діяльності компанії.

У сфері переобладнання VIP мінівенів та мікроавтобусів компанія “Аверс” займає лідируючі позиції не тільки в Україні, але й у Східній Європі.

Хочете отримати салон преміум класу, тоді звертайтесь саме сюди – у галереї компанії представлені проекти переобладнання, унікальні за кольором, дизайном та функціоналом. Якщо є власні ідеї, тоді їх завжди можна озвучити, обговорити та втілити в життя.

5 кроків на шляху до створення салону преміум-класу

Комплексне переобладнання салонів включає в себе повне зняття заводської начинки та конструювання нових дизайнерських рішень. При цьому використовуються тільки брендові матеріали від італійських, німецьких та японських виробників.

На шляху до створення салону преміум-класу передбачено 5 основних кроків:
1. Комфортні крісла. Встановлюються комфортабельні та багатофункціональні крісла від виробників Mercedes і BMW.
2. Перегородки. За необхідності встановлюються перегородки між сидіннями, що в свою чергу забезпечує особистий простір та конфіденційність ділових телефонних розмов.
3. Освітлення та мультимедіа. Унікальне освітлення забезпечує затишну атмосферу в салоні, також забезпечується доступ до усіх сучасних мультимедіа, що дозволяє належно відпочити під час тривалих переїздів.
4. Столики та додаткові опції. Буває так, що під час переїзду потрібно попрацювати з документами або влаштуватися невеликий перекус. Для цього передбачені висувні розкладні столики. А також доступні додаткові опції, наприклад висувний бар, сейф чи навіть холодильник.
5. Колірний дизайн інтер’єру. Для оббивки салону використовується італійська або німецька шкіра. Колірні дизайнерські рішення дозволять підкреслити особливий статус автовласника.

салон авто

Основні етапи реалізації проекту переобладнання

Реалізація проекту переобладнання складається з трьох основних етапів:
1. Консультація;
2. Проектування;
3. Модернізація.

На першому етапі під час консультації відбувається обговорення та затвердження кошторису проекту. Далі на другому етапі, відповідно до затвердженого кошторису, відбувається створення індивідуального дизайну та функціоналу.

Опісля цього автомобіль доставляє у виробничий цех, де й здійснюється його модернізація за затвердженим проектом. І у підсумку клієнт забирає автомобіль з ексклюзивним салоном та насолоджується результатами нового творіння.