Субота , 27.07.2024

Zanussi ZWY61224FCIU: багатофункціональна пральна машина вертикального типу

Бренд Зануссі всесвітньо відомий своєю технікою для прання, що відрізняється високою надійністю та ефективністю роботи. У каталозі торгової марки є моделі різних типів і габаритів.

У цій статті ми детально розглянемо пральну машину Zanussi ZWY61224FCIU, що є відмінним варіантом для щоденного використання. Її головними перевагами є компактність і простота в управлінні

Загальні характеристики моделі

Zanussi ZWY61224FCIU — автоматична пральна машина типу «соло» із вертикальним завантаженням білизни. Об’єм барабану дає змогу прати за один цикл до 6 кілограмів білизни. Цей побутовий прилад належить до класу енергоефективності A++, максимальна швидкість відтискання — 1200 обертів за хвилину. Корпус білого кольору відрізняється стильним дизайном і має габарити 89 х 40 х 60 см. Рівень шуму двигуна в процесі роботи не перевищує 56 дБ. Управління з допомогою фізичних кнопок максимально просте.

пральна машина

Функціональні особливості

У моделі ZWY61224FCIU реалізована функція прискореного прання QuickWash, а також надійна система захисту від протікання. Доступні вісім спеціальних робочих режимів: «Міні 30 хвилин», «Синтетика», «Вовна Плюс», «Бавовна», «Бавовна Eco», «Змішані тканини», «Освіжування 20 хвилин». Перший режим, який передбачає цикл на півгодини за температури 30°С активується автоматично одразу після натискання кнопки «Пуск». Фірмова технологія Airflow ефективно видаляє залишки миючих речовин, плісняви та неприємні запахи, відчиняти бак для очищення і провітрювання не потрібно. Опція DelayStart дає можливість відкласти старт програми на 3, 6 або навіть 9 годин. Просунута фірмова функція QuickWash дає змогу отримати чисті речі вдвічі швидше. Також є вбудований дозатор пральних засобів, який оптимізує їхні витрати в процесі роботи приладу.

Інші гідні уваги читачів моделі

Zanussi ZWQ 61215 WA

Пральна машина із верхнім завантаженням і об’ємом барабану 6 кг. Відрізняється енергоефективністю (клас А++) й економічними витратами води (до 50 літрів). Є функція Easy iron для полегшення прасування одягу. Реалізовані брендові функції Airflow і QuickWash, доступна можливість відтермінувати старт двигуна. Модель оснащена цифровим екраном.

Zanussi ZWS 6100 V

Ще один бюджетний прилад для прання вертикального типу з ємністю баку 4 кг. Належить до класу енергоспоживання А. На вузькому компактному корпусі розташована електронна панель для зручного управління робочими параметрами. Мотор забезпечує швидкість відтискання до 1000 об./хв. Користувач може вибирати із 9 програм, є просунута інтелектуальна система Fuxxy Logic і таймер старту. Є функції захисту від протікань, контроль піноутворення та забезпечення балансу.

Zanussi FE 1024 N

Компактна машинка ємністю 4 кг. Знімна кришка дає можливість гармонійно інтегрувати прилад у кухонні меблі. Реалізований спеціальний режим «біоензим» для усунення глибоких забруднень на тканинах різного типу. Доступна можливість регулювати швидкість обертання барабану й температуру прання. Також варто відзначити помірковане споживання електроенергії.