П’ятниця , 21.06.2024

Гурт MAZEPA презентує дебютний альбом «Кожен сам собі рішає»

Український рок-гурт MAZEPA презентує перший у своїй кар‘єрі лонгплей «Кожен Сам Собі Рішає» (КССР). До платівки увійшли 11 пісень гурту.

Ця музична робота пронизана життям та іронією, які завжди супроводжують творчість гурту MAZEPA.

За словами фронтмена гурту Андрія Мазепи, треки до альбому створювалися впродовж трьох років. Тому у роботі відчувається вплив історичних подій, адже пісні про кохання, створені до лютого 2022 року, замінили філософські музичні роздуми у форматі діалогу із самим собою.

«Назва «Кожен сам собі рішає» вже несе собою закладений меседж нашою командою. Ми дуже хочемо, аби українське суспільство було свідомим та приймало виважені рішення. Ставило в пріоритет популяризацію української мови, музики та культури. Ми ж від себе робимо все, що під силу нам, аби своєю творчістю впливати на трансформацію нашого слухача. Який точно знатиме, що саме кожен сам собі рішає», – коментує Андрій Мазепа.

Слухати альбом тут: https://youtu.be/tFhgxpvPq3A?si=I99DXcMKKG0cmpMd

Завдяки своєму цікавому музичному звучанню та вокальній подачі, творчість MAZEPA вже є впізнаваною серед української авдиторії. Лід-треками альбому «КССР» є треки «Я знаю» та однойменний «Кожен сам собі рішає».

«Я знаю» – іронічний трек присвячений людям, які бажають змін в житті, але нічого для цього не роблять.

“Ми завжди пишемо пісні навколо якоїсь “хукової” фрази. Цього разу нею стала “Я знаю, що тарілку після гречки треба мити зразу”. Здавалося б, звичайна побутова цитата. Але насправді вона не лише про гречку та тарілку. Вона про мрії, цілі та сподівання, які мільйони людей залишають десь там, бо просто нічого не хочуть робити”, – підкреслили учасники MAZEPA.

«Кожен сам собі рішає» на стрімінгових платформах: https://promo.bestmusic.com.ua/fanlink/5972/

Читайте також –
4 способи розпалити багаття кохання у стосунках вдруге