Понеділок , 16.09.2024

Marta Flowers: доставка квітів у Києві

Історія створення букетів починається з часів давніх греків. Тоді квіти використовували для оздоблення будівель, оформлення внутрішніх приміщень.

доставка квітів Київ

За допомогою квіткових букетів освідчувалися у коханні, захоплювалися переможцями турнірів.

Правильно складений букет і сьогодні є універсальним подарунком. Купити квіти у Києві з доставкою пропонуємо на сайті https://www.martaflowers.kiev.ua/. Професійні флористи магазину квітів Marta Flowers швидко та недорого зберуть будь-яку композицію за вашим бажанням.

На що звернути увагу під час вибору кольорів для замовлення?

У флористів існують негласні правила при упорядкуванні букета. Якщо квіти призначені молодій жінці або дівчині, перевагу віддають трояндам пастельних тонів, білим або пудровим півоніям чи ніжним ліліям.

При замовленні букета з доставкою для коханої жінки використовують яскраво-червоні насичені кольори, що символізують любов, пристрасть, обожнювання.

Для колег можна вибрати різні квіти та відтінки, скласти нейтральну за змістом композицію. Оформити замовлення на доставку безпосередньо в офіс або на підприємство.

Мамам, бабусям, тіткам магазин квітів пропонує до замовлення складні букети з різних кольорів: хризантем, гербер, кольорових лілій, яскравих півонів, гладіолусів.

Досвідчені флористи квіткового магазину Marta Flowers із задоволенням допоможуть з вибором квітів, професійно підберуть упаковку, стрічки, додаткові аксесуари, стиль оформлення замовлення. Доставка квітів Київ здійснюється в будь-який час без вихідних.Значення кольорів, що врахувати при замовленні подарунка

Що символізує колір квітів?

При складанні букету фахівці враховують не тільки вид рослини, але і колір, форму бутона. Кожен відтінок має власну історію і символізує значення, сформоване століттями різними культурами. У сучасній флористиці спираються на такі правила:

Білі квіти – символ невинності, чистоти, щирих почуттів, ніжного кохання. Підійдуть для весільного замовлення з доставкою до місця урочистостей.

букет квітів

Червоні букети використовують для вираження почуття пристрасті, любові, вірності, прихильності, сильних почуттів.

Рожеві квіти – знак любові, ніжності, дружби, що зароджується. Символізує безумовні почуття, трепетне ставлення. Ці відтінки використовують при складанні букетів дочкам, племінницям, подругам.

Ніжні квіти розтоплять серце будь-якої дівчини, замовлення з доставкою стане приємним сюрпризом.

Жовті квіти – символ сонячної енергії, добра та багатства, їх дарують близьким родичам, добрим знайомим, друзям.

Фіолетові квіти чудово гармонують з рожевими, білими, бузковими квітами. Букети у цій кольоровій гамі вибирають для замовлення діловим партнерам, начальству, освітянам. А замовлення з доставкою вкотре підтвердить повагу до персони. Фіолетові букети доречні на урочистих ділових заходах, їх можна сміливо дарувати людям, з якими вас пов’язують тільки робочі відносини.

Доставка квітів Київ https://www.martaflowers.kiev.ua/ru/  виконується в день замовлення або в обумовлений час. До букету можна прикріпити візитну картку або невелику листівку, яка дозволить дізнатися, від кого квіти. Доставка та вручення букета галантним кур’єром внесе свою інтригу та зробить цей процес особливо вражаючим та ефектним.