Неділя , 08.09.2024

Дизайн проект готелю під ключ: куди звернутися?

Готелі проектуються відповідно до загальних принципів дизайну інтер’єру.

дизайн проект готелю

Однак є багато деталей, які можуть зробити даний готель не тільки більш функціональним, але і розкішним, а даний інтер’єр може стати ще й вітриною даного готелю.

Рецепція

Рецепція – це особливе місце, яке в першу чергу привертає увагу, коли ви прибуваєте в готель. Це вимагає зосередження на проблемах зображення, а також на максимальній функціональності. Облаштування рецепції вимагає підбору відповідної стійки ресепшн і меблів.

Крім того, дизайнер повинен зосередитися на деталізації простору в рекламних цілях. Компанія https://nsdgroup.com.ua/uk/dizajn-gostinic-i-otelej/ , здійснюючи дизайн проект готелю під ключ, ретельно підбирає кожну деталь і піклується про функціональність.

Приймальня і вестибюль

Громадський сектор в готелі складається з найважливіших шляхів сполучення. До них найчастіше відносять приймальню і вестибюль. У дизайні готельного простору фахівці звертають увагу на специфічну функцію комунікаційних шляхів і намагаються правильно інтегрувати їх у загальну обстановку.

Комунікаційні шляхи повинні бути просторими, прозорими і, перш за все, не захаращеними непотрібними меблями, тому при проектуванні особлива увага приділяється усуненню зайвих перешкод, сходів або під’їздів.

Кімнати

Номери займають найбільшу частину готелю, тому їх проектування є найскладнішим завданням. Приміщення такого типу повинні бути функціональними, тому що вони покликані імітувати простір, схожий на домашній, але в той же час вони облаштовані трохи інакше. Це часто визначається правилами, а також питаннями іміджу певного готелю. При проектуванні готельних номерів увага приділяється в першу чергу тому, для кого вони призначені.

Дизайнери компанії NSDgroup по-іншому підійдуть до дизайну інтер’єру для сімей, які подорожують з дітьми, які найчастіше знімають великі кімнати, і по-іншому для людей, які подорожують у справах. У цьому типі простору не тільки розмір має значення, але й потреби обох типів різні. Тому компанія приділяє увагу таким нюансам, щоб створити якісно функціонуючий та іміджевий номер, який відповідає потребам гостей даного готелю.

Місцезнаходження

Готельна зона – місце, яке часто недооцінюють при облаштуванні міських готелів. Однак ситуація змінюється, коли йдеться про невеликі готелі. Безпосереднє оточення житла стає дуже важливим. Дизайнери NSDgroup приділяють увагу детальному облаштуванню під’їзної дороги, комунікацій, патіо, тераси, літнього саду та ресторанної зони. На імідж готелю впливають усі деталі, тому недооцінювати їх на етапі проектування не варто.

Комплексний підхід до кожного проекту

Фахівці компанії NSDgroup комплексно підходять до кожного проекту, незалежно від того, чи це квартира, будинок, офіс чи готель. Також мають програму оздоблення ресторану під ключ та дизайн проект готелю під ключ.  За 19 років роботи на ринку в активі компанії понад 1700 задоволених клієнтів та сотні реалізованих дизайнерських проектів.